KLIK

BLOGOVERSARY MULUT PAYAU

Siaran 23/12/2011 akak k-poh ke udarakan entry ini di GomoFM radio online. Berkenaan dengan blogger MULUT PAYAU menyambut ulangtahun kelahiran blog beliau. Cukup Setahun beliau berkecimpung dalam arena blogging ini. Mulutpayau nak ucapkan terima kasih kepada anda semua yang sudi menjadi kawan alam mayanya   ..yang sentiasa bersama saat suka dan duka. Semuga Persahabatan Alam Maya ini berterusan.
p/s : akak k-poh kenal blogger mulutpayau ni dah agak lama.Apa yg akak k-poh ingat lagi lah..mula-mula....akak k-poh shout kat shoutbox beliau..akak k-poh tulis.."kalau mulut tu payau..meh sini akak k-poh belanja makan jeruk kat Penang..." Sejak itu beliau menjadi antara yang rajin berkunjung ke blog akak k-poh ni.Terima Kasih Blogger Mulut Payau.

4 comments:

MulutPayau said...

Kpah....
Terima kasihhhhhh....memang terharu sangat....tak tahu nak kata apa....kpah antara sahabat maya yg bnyak mmberikan sokongan pada saya...terima kasih sekali lagi...
Sayaaaaaaang kpah.....

p/s...sampai hari ni tak dapat makan jeruk lagi.....hihihi..

Mia Liana said...

wahhhh... tahniah ya dah berblog selama setahun... teruskan usaha berblogging... :)

kpah k-poh said...

mulut payau nak makan jeruk..kena mai Penang..laaa...

Mia..ye lah mia..tahniah sebab bertahan sehingga setahun dah...

Scarlett O'Hara said...

Baru setahun?Mcm dah lamalah... :D

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.