KLIK

SILA DELETE AKAUN SHOUTMIX ANDA !!!

Nampak tak..shoutbox expiring tu..Rasanya dah tiba masa untuk akak k-poh remove kan kotak shout tersebut. Bukan sebarang remove saja tau...anda perlu LOGIN dan DELETE  akaun anda. Ye lah..dah benda ni akan jadi berbayar....takut pulak nanti..akaun kita masih aktif...tak pasal-pasal kita dituntut untuk membayarnya....kan. Jadi, sebelum masa expiring tu tamat....kita 'OUT' dulu....

REMOVED : LOGIN KE SHOUTMIX DAN CARI OLD VERSION.KEMUDIAN DELETE AKAUN.

12 comments:

kakngah said...

terima kasih kpah. dah delete dah..
:)

kiz said...

delete jgn tak delete..

Mia Liana said...

heheheh.. mia dah delete akaun shoutmix.... lebih selamat...

kpah k-poh said...

kpah pun dah delete....

diana said...

jom delete beramai2..ekekek

Bui Junaidi said...

nak delete lah lepas ni..nak buat cboc yg leceh pulak..mencikkk..kekeke

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

tq kak..muahhhh

kpah k-poh said...

terima kasih semua....ikutlah mcm sbox baru kpah tu....

Azmi Khan said...

dah remove dah...
mata duitan kita jgn bg peluang....
huhu...

blog-tips-kurus said...

ooooo... gitu ke? tq kpah! :-)

Mrs.Yie said...

x tau nak delete akaun camaner..last2 buang gitu je..huhu

Puan Kutu said...

tak delete lg nie.malasnya!haha..sebelum new year insyaallah kan diremoved..:)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.