KLIK

AWAS.. KALAU LUPA LAGI..!!!!


SALAM SAYANG SEMUA: Nampak tak apa yang akak k-poh tulis kat cermin tu. Sebabnya setiap kali akak k-poh balik kerja... suis seterika memang tak pernah bertutup...Bayangkan berapa lama suis tu on... dan seterika tu pun dah berbau macam hangus!!!!.. Sebenarnya amaran tu bukan untuk akak k-poh sebab akak k-poh mana ada gosok baju pun bila nak pergi kerja... hanya t.shirt dan jeans jer.... dan seliper jepun heeeee....
Itu untuk anak bujang akak k-poh tu... nak pegi kerja part time KFC punya nak menyemat..bila tanya pasal apa suis seterika tak off... mana nak ngaku...kan..
Jadi.. cara terbaik... tulis pada cermin...sambil2 dia perbetulkan rambut.. mat smart tu... boleh ler dia baca tulisan tu... nampaknya 'mujarab'...juga cara ni.

p/s: nampaknya banyak tempat lagi nak tulis nih!!! heeee...

6 comments:

NURULHANIF said...

pesanan yg bgs.. hehe

Mia Liana said...

wahhh... bagusnya cara ni.. :)

kpah k-poh said...

cara yg paling lembut nih heeeee

zul permatang badak said...

habih le umoh ke coteng, he..he....

yusnita said...

hahaha.... baguih idea tu kak, kat umah saya pun ada anak dara sorang, kalau dok depan cermin memang dia suke sangat lampu bilik dia selalu jer lupa off....

jangan dia buat2 tak nampak tulisan tu sudah :D

ZWAN SABRI said...

HAHA.. Idea yang bagus untuk org yang pelupa.. HAHA

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.