KLIK

ARTIC ICE ENERGY | CENDERAHATI KEMPEN MIALIANA.COM

 ARCTIC ICE ENERGY CENDERAHATI KEMPEN MIALIANA.COM | sudah pun akak k-poh terima dengan bangganya. Bangga bukan kerana akak k-poh mendapat sesuatu, tapi bangga kerana sama-sama melibatkan diri dalam kempen DiGi WWWOW,BLOGGER OF THE YEAR. Yang telahpun tamat pada 13hb Mei 2012 yang lalu.

Apa kata kita berkenalan dulu dengan minuman ARCTIC ICE ENERGY ini. Seperti biasalah, tentu kita ingin sekali mengetahui apakah khasiat di sebalik minuman bertenaga ini. Sila pastikan anda mengetahui apakah faedah yang akan anda dapat dengan meminum ARCTIC ICE ENERGY ini.

LOVEEEE the ARCTIC ICE!!!

Because of its benefits.


The BENEFITS of Arctic Ice ENERGY Drink are:

INCREASED ENERGY - Probably one of the most obvious benefits of energy drinks is the energy boost they provide. Since it is in the form of a liquid, these drinks are quickly made available to the body and can increase energy within just a few minutes of ingestion.

DECREASED FATIGUE - The benefits of energy drinks includes their ability to stimulate the body and refresh the mind. This is a good option when you've missed sleep but still need to perform well. This is also one of the best supplement for a driver.

CONCENTRATION - Many energy drinks increase concentration and overall mental functioning by providing large doses of various B vitamins, especially B12.

IMPROVED PERFORMANCE - The result of increasing physical performance is one of the main benefits of energy drinks appreciated by bodybuilders and other serious athletes.

SUPPLEMENTATION - Many energy drinks provide vitamins, minerals and herbs to enhance a healthy diet.

GAIN A COMPETITIVE EDGE - Due to the benefits of energy drinks such as improved performance and increased energy, many people choose to consume energy drinks as a way to gain a competitive edge during athletic events.

Ok setelah anda tahu, apakah faedahnya, pasti anda tidak akan teragak-agak untuk mendapatkan air ARCTIC ICE ENERGY ini.

Akak k-poh telahpun mendapat kiriman 6 tin air ARCTIC ICE ENERGY ini.Jom kita layan dulu, gambar-gambar ini.

Mendapat kiriman dalam kotak yang cantik dan sangat berat.



Kotak berisi 6 tin air ARCTIC ICE ENERGY, sponsor kempen MIALIANA.COM.
Selepas beberapa ketika baru terperasan ada poster rupanya.Sticker pula akan di lekatkan pada kereta.Bagi anda yang belum merasai kehebatan rasa ARCTIC ICE ENERGY ini,bolehlah mendapatkan maklumatnya DI SINI. dan DI SINI.
Suami akak k-poh pun, mencuba untuk meminum air ARCTIC ICE ENERGY ini.Pilihannya ialah untuk mencuba yang ORIGINAL. Kebetulan cuaca di Pulau Pinang sangat panas ketika ini, jadi dengan meminum air ARCTIC ICE ENERGY yang baru saja dikeluarkan dari peti sejuk, benar-benar telah memberi kelegaan kepada beliau.

Anak lelaki akak k-poh pun, turut mengambil kesempatan untuk mencuba air ARCTIC ICE ENERGY ini. Beliau juga lebih menggemari perisa yang ORIGINAL.Menurut katanya,rasa air ini lebih sedap dari air bertenaga yang lain, disamping itu juga, air ARCTIC ICE ENERGY ini juga telah  membuatkan beliau menjadi  lebih bersemangat.
  Anak bongsu akak k-poh ni pun turut mencuba meminum air ARCTIC ICE ENERGY ini, dan ternyata beliau lebih suka perisa LEMONADE. Menurutnya, rasa masam-masam boleh mebuatkan beliau tidak cepat mengantuk apabila melayari internet.  Kepada anda yang masih tercari-cari di mana boleh dapatkan air ARCTIC ICE ENERGY ini,bolehlah berkunjung KE SINI ATAU DI SINI.   sekian catatan dari kpah k-poh.  
 


3 comments:

Mia Liana said...

wahhhh hebattttt!!!

m.u.l.a.n said...

nak jugakkkk...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

assalam...lama tak singgah sini. apa khabar kak?

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.