KLIK

16/6/2012 Happy 21

Sambut hari ulangtahun kelahiran anak akak k-poh yang ke dua ni..



Selalunya memang akak k-poh bawak keluar makan-makan ler.. kali ini akak k-poh pilih untuk makan di Restoran Nelayan Kuala Juru. Maaf tak dapat nak ambik gambar depan restoran tu, sebab masa tu ramai anak muda sedang melepak..




Akak k-poh bawak dua orang ni jer, sebab yg dua orang anak lelaki tidak ada di sini...




Kelihatan sedang kyusuk mendengar abah sedang bercakap....



Mama abah nak ucapkan selamat ulangtahun kelahiran kakak yang ke 21 tahun. Mama doakan semuga kakak berjaya dalam kehidupan di dunia dan akhirat. Dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipertemukan jodoh dengan lelaki yang dari golongan orang yang baik-baik yang boleh membimbing kakak baik urusan dunia maupun urusan akhirat. InshaAllah...

p/s: abah tu.. suka lah buat macam tu masa ambik gambar..!!!

6 comments:

m.u.l.a.n said...

happy birthday princess....

moga menjadi anak yg soleh & berjaya dunia akhirat...

ps: saya tgh citer pasal trip ke melbourne kt blog..

djkakpahGomofm said...

TQ mulan....

Mia Liana said...

happy birthday......

djkakpahGomofm said...

TQ mia...

EmpayarUtama said...

Selamat ulangtahun buat anak. Pic nampak cam khusuk dengar ceramah :)

djkakpahGomofm said...

empayar: kalau abah bercakap... anak-anak mmg jadik mcm tu hmmmmm...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.