KLIK

BERTUKAR !!!!!!!!

KEPADA PEMBACA BLOG ada ke yg rajin datang sini AKAK K-POH NAK UMUMKAN YANG URL BLOG INI  http://effa-k-poh.blogspot.com SUDAH BERTUKAR KEPADA http://djkakpahkpoh.gomofm.org HARAP MAAF JIKA TERDAPAT BEBERAPA SETTING YANG TERGANGGU...

7 comments:

qasehraihan said...

uih..seb bek sy dtg arini..berblog stlh sekian lama xberblog..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

MulutPayau said...

Assalamualaikum kakpah...
Dah lama tak bertegur sapa ngan kakpah...harap2 kakpah sihat dan ceria2 selalu...

kpah k-poh said...

waalaikumsalam MP... kpah sihat sihat saja... Jap nak pegi blog MP...dan juga blog Qaseh.........

Mia Liana said...

wahhhhhhh.... kak pah yang comel ini sudah maju selangkah ke hadapan..... all the best!

EmpayarUtama said...

Nampak lebih teratur (eh iya ke?) Lama tul tak singgah sini macam-macam dah berubah yea kak pah

kpah k-poh said...

mia: maju selangkah jer... ni..heeee..

empayar: sama ler kpah pun lama tak singgah blog empayar...

m.u.l.a.n said...

waaahh... kak pah... tukar url.. pasti lagi best ni..

saya tgh citer pasal melbourne kt blog..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.