KLIK

GOMOFM:LAGU-LAGU PERMINTAAN YANG MASUK KE KOTAK PERMINTAAN LAGU.

 SALAM SAYANG.. sebenarnya telah banyak lagu yang masuk ke kotak permintaan lagu ( semasa akak k-poh berdeejay) tapi tak terlintas pulak nak tulis di sini. Ok.. hari ini RABU 19/9/2012 akak k-poh telah berdeejay dari jam 8.30 pagi sehingga jam 11.30 pagi.

1.Rock kapak
Tajuk Lagu:kau bunga ku
Penyanyi:dato shake
Ditujukan Buat:gomofm member
Ucapan salam, 1 malaysia
(rock kapak meminta lagu slow cintan.. tak matching dgn nama rock kapak heeee.... selepas saja lagu kau bungaku ini selesai, akak k-poh telah putarkan lagu rock dari kumpulan Metalica..baru rock!!!!!)

2.rafina mimi
http://rafinamimi.com
Tajuk Lagu:tokei
Penyanyi:mayumi itsuwa
Ditujukan Buat:kak pah tersayang
Ucapan:rindu kak pah ketat2..selamat bertugas..
(nampaknya mimi dah obses dgn lagu-lagu jepun dendangan mayumi itsuwa ini)


3.Yana / Keiko
Tajuk Lagu: mama
Penyanyi: spice girl
Ditujukan Buat: Khas untuk mama
Ucapan: mama!!! thank you!!!
(akhirnya ada juga yang tujukan lagu untuk akak k-poh...)

4.Yana / Keiko
Tajuk Lagu: It's time
Penyanyi: Glee Cast
Ditujukan Buat: semua
Ucapan: Good Morning
(keko memang peminat lagu dari glee cast..hampir semua lagu yg keko mintak mesti ada dari glee cast!)

5.riri
Tajuk Lagu:sehati sejiwa
Penyanyi:haslenda
Ditujukan Buat:abe badi
Ucapan:kita hanya mampu merancang tp tuhan yg menentukan semuanye...
(permintaan ini menjadi bualan hangat di chatbox gomofm!!)

6.penawar semalu
Tajuk Lagu:dendam dalam diam/renungan terakhir
Penyanyi:nora
Ditujukan Buat:semua pendengar setia gomofm
Ucapan:semoga hari ini lebih baik dari semalam..tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi
(tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi tu dah macam tagline Melodi tv3... Akak k-poh pilih untuk putarkan lagu dendam dalam diam walaupun beliau meminta dua lagu...)

7.Yana / Keiko
Butiran:
Tajuk Lagu: Bye Bye
Penyanyi: Mariah Carey
Ditujukan Buat: semua
Ucapan: kepada yang kehilangan sesuatu yang sangat di sayangi.. enjoy!
(akak k-poh rasa ada yg tak kena dengan ucapan keko ni... kalau kehilangan sesuatu yg di sayangi mana boleh nak enjoy!!! huwaaaa..)

8.riri
Tajuk Lagu:berteman sepi
Penyanyi:erra fazira
Ditujukan Buat:jejaka sepi
Ucapan:jgn la sepi2 gitu..
(menurut kata riri, kalau beliau berasa sedih maka beliau akan mendengar lagu ini..)

9.Aswad Johari
Butiran:
Tajuk Lagu:embah dukun
Penyanyi:Alam
Ditujukan Buat:-
Ucapan:selamat pagi
(fuhhh dasyat lagu ni..pertama kali akak k-poh mendengarnya..lepas ni akak k-poh panggil aswad sebagai aswad dukun.. hahaaa)

10.Putra Merdeka
Tajuk Lagu:cinta kain putih
Penyanyi:kump putra
Ditujukan Buat:penyokong2 The Red Warriors dan geng di Group TRW,laki atau wanita.
Ucapan:harus ingat,misi kita selaku pengokong Tegar TRW mesti di kekalkan,dan setiap kekalahan pasti ada kemenangan.setiap keburukan pasti ada kemanisan,amin.
(putra merdeka ada bertanya sama ada akak k-poh yg baca salah atau beliau yg salah eja..tengoklah sendiri..putra menulis pengokong.. sebenarnya memang ler penyokong..ni mesti taip laju-laju ni..!!!)


11.kubi
Tajuk Lagu:fikirlah sayang
Penyanyi:rozita rohaizad
Ditujukan Buat:semua
Ucapan:link lagu ini baru jap di beri oleh kakak rozita di fb saya. beliau merupakan anak kpd seniwati mariani dan kakak kpd melisa saila
(Kubi rupanya fren dengan penyanyi rozita rohaizad.. dan selepas akak k-poh putarkan lagu ini..rozita rohaizad telah mengucapkan terima kasih kepada akak k-poh melalui kubi...wahhhh....penyanyi lama tu....)

12.sha
Tajuk Lagu:bila rindu
Penyanyi:fuad rahman & mira
Ditujukan Buat:daus
Ucapan:syg selalu hahaha
(ucapan ni akak k-poh kena baca dua kali sebab semasa kali pertama akak k-poh baca..sha kata beliau tak dapat dengar..)

13.mimpi di patuk ular
Tajuk Lagu:150 juta kali
Penyanyi: Fynn Jamal
Ditujukan Buat:buat omey kawan lama
Ucapan:lagu ini mmg paling di minati oleh omey.. apa kaba omey skg rindu sangat
(tentang mimpi di patuk ular ni.. selalunya beliau akan meminta banyak lagu dan pernah meminta sebanyak 15 lagu!!!!....fuhhh)

14.mimpi di patuk ular
Tajuk Lagu:jambu
Penyanyi:matta band
Ditujukan Buat:buat seseoarag
Ucapan:lagu ini .. dia mmg minat selalu sangat di minta
(ternyata lagu ini bukan untuk dj..alahai..perasan pulak i...kahkahakah)


15.mimpi di patuk ular
Tajuk Lagu:joget lambak
Penyanyi:adam af
Ditujukan Buat:buat aleeya
Ucapan:DJ aleeya mmg kipas mati adam af. setiap kali jd dj dia akan pasang lagu adam. kini dia dah jadi isteri orang .. semoga berbahagia adikku
(rasanya kalau fan club tu kipas susah mati.. bukannya kipas mati..errrrrr.... tak gitu?)

16.mimpi di patuk ular
Tajuk Lagu:ikut cakap emak
Penyanyi:sybad
Ditujukan Buat:bebudak lama gomofm
Ucapan:lagu ni selalu sangat di pasang masa dulu dulu. rindu bangat ngan bebudak lama
(deejay "budak baru gomofm" maka lagu ini bukan untuk deejay...adoyai!!!)

17.cindai
Tajuk Lagu:jemu
Penyanyi:may
Ditujukan Buat:makhluk sekalian alam yg tak jemu² mengadap kojer kat opis ni...
Ucapan:wessss tidoo laaa... jemu kojer jer.. !!!! mendung ni syiok tido.. ahhahahahaa....
(pertama kali lagu ditujukan untuk makhluk sekian alam..ini termasuklah segala haiwan jugak kot...hahahaaa)

18.mimpi di patuk ular
Tajuk Lagu:Tak Ku Sangka Tak Ku Duga
Penyanyi:Apit (Baronbros) feat. Appy
Ditujukan Buat: buat kubi
Ucapan:lagu ini kenangan untuk semua orang ketika kubi di dalam konti.. sedih ceritanya. tapi cerita lama itulah kenangan btolkan kubi. u the bessTTT
(terakhir sekali dalam kotak request... masih sempat ditunaikan...)


p/s: ada juga 3 permintaan lagu yg di minta di chatbox gomofm.. maka dengan itu, jumlah lagu yang diminta ialah sebanyak : 21 buah lagu.. wahhhhh....!!!



3 comments:

kubigomofm said...

wow wow byk tol lagu rekluest masa kakapah.. tahniah

djkakpahGomofm said...

yoo laaahhh... kpah sorang jer yg sanggup ikut karenahhh pendengar.. kan kan kan...

Mia Liana said...

terbaikkkk kak pah...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.