KLIK

GOMOFM: Kak Pah teruja Rozita Rohaizad mintak lagu

COPY PASTE KAW-KAW DARI BLOG http://gosipgomofm.blogspot.com/

Anda yang muda-muda, mungkin tak kenal siapa ROZITA ROHAIZAD ni..

Sedang Kak Pah sdg asyik mahsyuk membebel sambil berbuih2 mulot di konti Gomo FM tetiba Rozita Rohaizad meminta lagu
tapi syg Kak Pah tak der lagu tu

last2 terpaksa la Rozita Rohaizad memberi lagu itu sendiri kat KakPah.
GGFM~owh begitu kisahnya :)

4 comments:

diana said...

wah..kakpah sekarang berurusan dengan artis dah....

Mia Liana said...

wahhhhhh... glamer kak pah sekarang ni. dah contact2 dngan artis sekarang ni...

Mrs.Yie said...

sape rozita rohaizad ni kapah? artis ye :)

djkakpahGomofm said...

rozita rohaizad merupakan penyanyi popular tahun 80an. beliau merupakan kakak kepada melissa saila. senang cakap, anak sedara Allahyarham saloma.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.