KLIK

GOMOFM: 40 PERMINTAAN LAGU

FUHH!!! Nak kena mengeluh dulu ni..penat tak abis lagi. Hari ni 10/4/2013 seperti biasa kpah memulakan tugas berdeejay di Gomofm. Tepat 8.30 pagi..seperti biasa SEGMEN SELAMAT PAGI SAYANG ke udara dengan jayanya.

Segmen yang menunaikan lagu-lagu permintaan dari anda. Setiap hari Isnin hingga Jumaat bermula pada 8.30 pagi hingga 10.30 pagi ( kononlah habis 10.30.. Hari ni habis 12.25 tengahari).Kepada penunjung blog ni,jika anda masuk pada jam tersebut, anda pasti akan mendengar suara kpah. Kalau anda nak sama-sama join chatting dengan rakan-rakan Gomofm, silalah ke kotak chatbox tersebut dan isikan profil dan password.

Seronok sebenarnya melayan karenah pendengar dan chatters ni. Kalau ada permintaan lagu, kpah tak perlu nak fikir topik apa yang kpah nak bualkan di radio. Hanya bacakan ucapan dan putarkan lagu sahaja.

Selalunya paling banyak,lebih kurang 21 lagu.. Kalau hari Jumaat pula, merupakan hari yang paling sikit kpah mendapat permintaan lagu.. Tapi hari ni,hari Rabu..paling memeranjatkan..ada 40 lagu!!! Hurmmm...sementara kpah tak start bekerja ni boleh ler kpah layan permintaan mereka..tapi bila kpah dah start kerja semula...tak de chan ler nak tunaikan lagu banyak-banyak...cukup jam 10.30 pagi mesti kena out dari konti...

Oklah..kpah nak tulis nama-nama lagu permintaan yang di minta oleh pendengar dan rakan-rakan chatters Gomofm. Maaflah jika kpah tersilap catitkan semua nama pendengar yang telah membuatkan permintaan lagu-lagu tersebut. 40 buah lagu permintaan:

1- still loving you (awaniz)
2- bukan dia tapi aku( awaniz)
3- terima kasih cikgu (kucen ajaib)
4- putih-putih melati (oreo)
5- siapa pernah jatuh cinta (inadaud)
6- bila rindu ku sebut namamu (inadaud)
7- untukmu ibu (inadaud)
8- angin syurga (nana)
9- salam semua (aries)
10-luka di lukai (budin)
11-sia-sia aku memujamu (badi)
12-jangan tinggal daku (kucen ajaib)
13-wake me up before you go (keko)
14-patah hati (rahmat)
15-lela manja (rahmat)
16-es lilin (rahmat)
17-jho bhi kasmein (awaniz)
18-mai pen rai (kucen ajaib)
19-tua-tua keladi (kucen ajaib)
20-salam rindu (kucen ajaib)
...... Asal British- tidak sempat di putarkan (kucen ajaib)
......selamat ulangtahun-tidak jumpa dlm youtube (kucen ajaib)
......jernih-tak sempat diputarkan (elseriya)
21-sahabat (lensacinta)
22-still loving you (awaniz)
23-merindu tanpa kata (awaniz)
24-light up the world (keko)
25-fantastic baby (keko)
26-kau pergi ( abe e cute)
27-dream (elseriya duoriya)
28-nekad (kucen ajaib)
29-lucky (keko)
30-ask a word-Thai- ( elseriya)
31-sawadikap (elharfe)
32-ampun (gomoburger)
33-kasih tak jujur (gomoburger)
34-aku janji (gomoburger)
35-firman (uyie)
36-tebarkan layar cinta (lie telago borol)
37-ombak rindu (riri)
38-sayap ilusi (tapai)
39-segalanya cinta ku terima (awaniz)
40-hancur harapan (lie telago borol)

P/s: terima kasih atas sokongan anda semua..pendengar dan chatters Gomofm...


- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

adzairdawati makdara said...

perghhh esok saya nak tujukan lagu jugak lah.. boleh tak kak pah ku cayangggggggggggggggg

djkakpahGomofm said...

Boleh boleh...cayang punya pasal..mesti boleh..heeee..

Amanina said...

byknya lagu akak..hehe

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.