KLIK

SAYA PILIH MENGUNDI

Parlimen dah bubar...

Lepas ni..bahang panas bukan lagi sebab cuaca..

Lepas ni..banyak suara yang tak sedap kita dengar..melaung macam anjing menyalak bukit..

Lepas ni..segala bulan..segala roket..segala dacing..segala jin mata satu..segala serba cap ayam pun akan berkokok..mematuk..tak kira kawan atau lawan..

Lepas ni..kawan baik tak bertegur sapa..

Lepas ni..keluarga porak peranda..

Lepas ni..kita kunci mulut kita..sebab undi itu rahsia..

Jika anda tanya..siapa pilihan saya..

Saya akan kata: SAYA PILIH MENGUNDI!

- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

||Sis aLeaSaRa|| said...

saya pun tak sbr nk mengundi sbb fikir ms depan anak2 nnt.nsb baiklah sy duk jauh skt dr family mertua sbb mrka penyokong tegar satu politik tu,dan fmly sy pulak jns open minded,mn yg terbaik utk ngra itu yg diundi :)

diana said...

sebab undi je dengan sedara mara,adik beradik boleh melancang-lancang je mulut..hilang kesopanan dan kesusilaan tu..heheh

Mrs.Yie said...

biasalah benda2 ni semua..memang tak boleh lari dah..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.