KLIK

BILA ORANG RINDU | BILA AKU PUN RINDU

Bila orang rindu untuk baca tulisan kpah di blog, tiba-tiba pulak terimbau kembali zaman kegemilangan dunia blogger. Walaupun berada ditahap blogger picisan yg agak popular... "Picisan tapi popular" apakah? Huhu...

Kpah pun rindu juga untuk sentiasa update blog. Hari ni nak cuba cuci serawang..

Oh yer... Biarlah gambar berbicara...




~ kpah k-poh ~

4 comments:

Kiz MySelf said...

Hahahahaha...siap screen shoot

Kpah k-poh Sharifahnor said...

Bukti tu...heee

Rafina Mimi Abdullah said...

saya pun rindu..sekarang ni nak aktif blog macam dulu..saya dah boring menulis kapah..lagipun kecewa dengan dunia penulisan yg terlalu banyak umpat dan keji.. :(

Cempakamelati said...

Waa!! Sob! Sob! Rindu Kak pah gak!!!

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.