KLIK

Cerita makan...lagi...

Kali ini..on the way balik dari kg..kita orang singgah di taa..daaa...Restoran Kari Kepala Ikan Salim.Walaupun dah selalu lalu kat situ, tapi tak teringin pulak nak singgah sebab memang ramai orang. Tapi disebabkan tuntutan nak 'terbuang ayaq kecik' terpaksalah akak turutkan juaaaaa...

Anak dara ni booking tempat lah kot..sementara menunggu mak dia 'melepaskan hajat' huhuhu.. Sempat lagi posing,almaklumlah..ada sorang tu pegang kamera,snap sana snap sini, last-last gambo dia sendiri sekeping pun tak de.!!!

menu pilihan sorang-sorang.Walaupun namanya restoran kepala ikan, tapi kitaorang tak order kepala ikan. Tak minat lah..lambat.Lagipun perjalanan masih jauh lagi.

Ini teh ais..nasi beriani lauk ayam+udang dan telur masin..akak yang punya dan bukan ahmad albab yang punya tau!!!!

Abang, memang simple habis. Kalau kira..menu abang lah yang paling murah sekali. Nak tahu menu siapa yang selalunya paling mahal sekali..?? Ya betul!!! menu Akak ler..[ bikin malu!!]

Anak bujang akak ni..ada jugak gambar dia..walaupun nampak tangan saja..!!! Minat dia pada papadom memang tak boleh disangkal lagi...kalau ke restoran nasi kandaq..memang papadom jadi pilihan dia..

posing ala-ala macam nak kena bayar sendiri!!!!

Kenyang perut...suka hati..!!! [rm45..berbaloi lah..]


Lain kali singgah lagi!!!! peace!!!

4 comments:

kiz said...

hehhe..sodap tu kari kepala kassim ehh silap kepala ikan ..huhuu..

piasara said...

kak pah,kalau makan tu lupa diri ye...macam lah pi kg dia kena naik bukit turun bukit..ni kt dlm keta dok tersandaq ja..

casuarina equisetifolia said...

he3 sedap2 dh lme x mkn kari kepale ikn...

Yan said...

Anak2 dara akak dah sama baya dgn ibunya kan...macam kengkawan

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.