KLIK

Kena tag???

Alaaaa haaiiiiii...prensip award
laaa pulakkk!!!!

Maka tergeraklah hati untuk menyambut salam 'tag' dari blogger yang memakai nama Kiz ni...Adapun..akak ni memang ler termalas sangat-sangat...Rasanya memang kurang manis ler..nasib baik bukan kurang asam..  Jika akak menolak mentah-mentah lamaran Kiz yg 'encem lagi baik hati ini'..

Jadi dengan redho nya..dan seikhlas hati..akak setujulah...[malu-malu pulak!!! nyampah!!!]

Jadi untuk menjawab [membalas dendam] soalan berantai ni..silalah scroll ke bawah sebab sticky post.. terlekat dgn cewing gum..

Pendapat akak tentang blog si tukang tag ni... 

*jgn harap ler akak nak cakap yang blog Kiz ni lebih best dr blog akak.

* apa pulak nak bagi tahu yang bahasa yang dia gunakan tu mesra pembaca?? nak kena bagitahu ker yang akak rasa selesa bila baca blog dia?? tak payah kot..

*nak bagitahu jugak ke yang blog Kiz ni tak berserabut?? malas lah nak bagitahu..!!!



Amboi-amboi nak kena 'tag' kawan-kawan lain pulak..Ohhhh tidak!!!! siapa pulaklah yg akan jadi mangsa akak ni.

    http://piasara.blogspot.com/
     anda nak santai..kunjungilah page piasara..pasemboq menyemboq...heee..dak aiiihhhh..rojak pasembor nama blognya..

    http://tiefazatie.blogspot.com/
    blog adik manis ni..memang akak tak pernah miss..walaupun akak tak dpt komen..tapi akak akan jenguk jugak.Akak gelarkan dia 'gadis pizza'..budak ni memang lucu..

    http://www.lagendamahsuri.com/
    ohhhh..inilah dia blog yang akak copy idup2 kalau dia bg idea..dia guna gelaran 'mak' tapi akak panggil dia 'makdik' sbb dia lebih muda dr akak..cun melecun dan bahasa blognya sempoi!!!

    http://yan-yanjournal.blogspot.com/
     yan ni..akak baru kenal.Akak spot dia masa dia komen akak. so dia ni kira mangsa spot lah..heeee.. Blog dia..sesuai dgn jiwa akak..cayalah..

    http://coklatsedap20sen.blogspot.com/
    agaknya gadis manis ni sangat suka pada coklat.Blog dia..alahai coklat 20sen jer..emmm..akak berani potong jari kuku..kalau siapa yang masuk blog dia..mesti nak datang lagi dan lagi dan lagi...

    http://mr-curly-keli.blogspot.com/
    akak suka sangat ngacau blog curly ni..walaupun akak tahu dia memang suka kalau akak datang..tapi..akak takut 'org rumah ' dia jelez..so..kdg2 akak komen yg ciput2 jer..huhu..tapi anak akak suka dgn page dia..lawak perasan!!!!

    http://becahitam.blogspot.com/
    blog beca ni akak kenal masa akak merempit..[BW] dgn mak mahsuri..Baik budak ni..kdg2 masa akak dah lenguh sangat..dia suruh akak naik beca...pastu kita orang rempit sama-sama..

    http://pendekarberkuda.blogspot.com/
    blog ni..akak tabik. Akak rasa cam pendekar ni blogger Ben wanna be..betul..masa akak terkial2 dalam dunia blogger ni..akak tumpang naik kuda dia lah..

    http://nazirulhazwanws.blogspot.com/
    suratan atau kebetulan..akak jumpa nazirul ni sbb kes silap teknik masa ngundi hari tu. bermula dgn maaf..pastu usik mengusik..pastu..pastu akak selalu ler ke situ..cari ilmu berblog ni..


    Selesai sudah!!!!

    p/s : segala yg ditulis di atas tu tidak ada niat untuk menyinggung perasaan sesiapa..jika tersinggung..itu semua salah ahmad albab..bukan salah akak...

    7 comments:

    kiz said...

    hahahaha ..mcm mc la akak ni...apo apo pun akak g terbaekkkkk...hahahha

    tiefazatie said...

    hahaha!akak!malu la ifa.hihihi.lucu ek ifa sis.hihi.ptt pun ada org calonkn ifa blog kelakar pilihan kot kan sis.hihi.tq sis.nt ifa wat ek.tharu sis sllu dtg blog picisan ifa tue..mekaseh kak!

    neway kak dh mkn pizza x?hihi

    nazirulhazwan~ said...

    saye kene amik yer??hehe
    nati sy amik yer sis marcello;p

    mr.curly said...

    kak, td bterbangan pinggan mangkuk kt umah psl bini den jeles dgn akak (gurau2 je)..hehe..amboi!!! suke kaco ye..hikhik

    Pendekar Berkuda said...

    :: kak...oh tidak...belum mampu nak celen Incek Ben yang famous itu...

    pendekar pun baru lagi di sini kak...

    cuma apa yang boleh pendekar tolong..pendekar tolong...hehe...sharing is caring kan?? pendekar belajar dari blog denaihati.com ...sangat bermanfaat...

    ...apa-apapun terima kasih sebab tag pendekar... pujian tu sangatlah bagusnya...mudah-mudahan satu hari nanti..amin...

    casuarina equisetifolia said...

    mmg pebret coklat pn..kih3 nti akak blnje coklat k...hehehehehe

    Lagenda said...

    woooha! Thanks kak pah..terharu nih! Pinjam ujung baju nak lap ingus ijo nih..sob..sob..sob!

    follow me

    Instagram

    P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

    segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.