KLIK

Tag lagi...

Tag kali ini kiriman 'post laju' oleh..adik manis..http://sepetgurl.blogspot.com/

Dia yang mendapat tag ini..dan mentagkan kpd akak dan akak pulak akan mentagkan kepada blogger yg lain..dan orang lain pulak akan mentagkan kepada orang lain..dan seterusnya..dan seterusnya..

R.U.L.E
"Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."



keterangan di atas tu..bukan akak yg punya idea dan bukan ahmad albab yg punya idea..tapi akak copy paste entah siapa-siapa punya idea..dr page adik yg tag kan kpd akak tu lah...

25 perkara tentang akak???

01: anak ke dua dr 9 org adik-beradik...dua lelaki 7 perempuan


02: lahir di pasir mas kelate


03: membosar di nogori sembilan -ambik pekso SRP/SPM/STPM


04: kawen masa umur 20 tahun sebab dah tak de kerja nak buat..


05: anak 4 orang- 2 lelaki 2 ppuan


06: suami dah pencen askar..akak pun dah pencen beranak!!!


07: overweight...bukan obesiti..hahahha..


08: short team memory lost...blurrrr...!!!


09: pesakit hypotyroidsm - mendpt rawatan di klinik pakar


10: pesakit hipertensi - rawatan berkala di hospital besar


11: mengidap radang tulang rusuk - seringkali sakit dada dan sesak nafas 


12: suka buat lawak..dengar lawak..


13: suka kucing - ada 5 ekor kucing tempatan


14: beli mesin jahit tapi malas nak menjahit


15: on call bila ada tempahan buat beskut 


16: suka pergi kedai makan yg ada hidangan tom yam


17: tak suka pada org yg cakap bohong


18: tidak ada kena mengena dgn rosyam nor dan adibah nor


19: minat dgn shah rukh khan tapi suka tengok citer Tamil


20: tak pandai naik basikal


21: takut naik motor


22: tapi ada lesen kereta


23: teringin nak jadi pelakon...hahahha..


24: bila nyanyi suara macam nora..kah..kah..kah...[ idea dah kering oooo]


25: penulis di blog www.gadisdanwanita.com


sekian dgn siksanya...




Mangsa-mangsa tag:
  1. http://kizmyself.blogspot.com/
  2. http://cikaintaufik.blogspot.com/
  3. http://coretanyiewin.blogspot.com/
  4. http://www.bicaradariaku.com/
  5. http://pakzue90.blogspot.com/
  6. http://smskey.blogspot.com/
  7. http://www.anastasyea.com/
  8. http://villedaniela.blogspot.com/
  9. http://ams-whitelover.blogspot.com/
  10. http://diariummi.blogspot.com/
  11. http://sallehudinsaid.blogspot.com/
  12. http://kokonatjeli.blogspot.com/
  13. http://www.kyairyana.blogspot.com/
  14. http://www.tehramuan.com/
  15. http://creamlovebunny.blogspot.com/
  16. http://www.atinanani.blogspot.com/
  17. http://macam-macam-ann.blogspot.com/
  18. http://www.bungatulipbiru.blogspot.com/
  19. http://bezbuddy.blogspot.com/
  20. http://rhythmoflollytummy.blogspot.com/
  21. http://piasara.blogspot.com/
  22. http://starzzsite.blogspot.com/
  23. http://www.amirulbudiman.blogspot.com/
  24. http://cempakamelati.blogspot.com/ 
  25. http://linapg.blogspot.com/ 

selesai .......

10 comments:

kiz said...

hahhaa...banyak tu..25 perkara / 25 tag..adoi laa...

kiz said...

esok laa baru publish tag akak ni..mangsa tag blom dapat ni...sbb ramai sangat 25 orang...huhu

Ahmad Zaki said...

ermm.. kat cbox di blog ada masalah ye..

ok.., akan sy usahakan jawapan pada persoalan yg di tag pd saya ni...

❤ Cik Ain ❤ said...

salam.. kak sharifah, ain da buat tag ni dulu.. hehe. xpela jike sekirenye ain xbuat tag ni kan. hehe. neway, thanks sudi tag ain. nnt kalo ade tag laen lagi. tag la ain. nela taw ain lom buat ke. hehe. thanks akak. :)

ieka said...

thnx sebab membabit kan saye..muahaha~

nazirulhazwan~ said...

rajin gile akk meng tag.hehe;p

~ L.Y.A.N.A~ said...

TQ kak.. dah buat tag tu.. hehehe

BezBuddy said...

tq tag sy...tp yg ni sy dh wat :)

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Saya dah terbitkan "tag" tu dalam artikel terkini. Semua dijemput untuk melawat blog saya.. :-)

ann said...

Salam..

mokcik kena tag jgak ker.. 25 lak tuh soalan & tag org semular.. x leh kasik diskaun ker?
neway thanx akak, i'll find my free time to sahut tagging ni, tp nak kena wat less sket lar.. ngeee~

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.