KLIK

citer sopin kat bkt bunga, kelate..

 BUKIT BUNGA  pada  RAYA HAJI KE 3



yaaa..itu dia kelihatan 'dompet wang' akak sedang memerhati keropok lekor kegemaran sekeluarga.
Yg ada sos harganya rm6. dan yg tak de sos harganya rm5. Bila ditanya ngapa yg ada sos tu gelap sikit yg tak de sos tu kaler terang?? budak perempuan penjual yg tak sayang mulut tu jawab:
yg gelap tu buat malam..yg terang tu buat siang...
loyar buruk punya budak..mmg sah2 rejek kalau nak jadi sedara mara akak....


antara yg menjadi minat anak2 dara akak..tapi jgn harap ler nak dpt beli...membazir jer!!!
loan tak lulus!!!! heeee...

haaaaa..kalau yg ni..boleh beli..tapi yg herannya..bebudak ni tak nak pulak beli...selamat ler 'pitih' akak...

 asyiqin dgn gaya posing yg entah apa2..

 pilih punya pilih..yg beli hanya 2 bungkus jer...hmmm...


 alina..seronok posing tuuu..ye lah..nanti nak taruk kat blog..heeee...

 nak lintas jalan pun sempat lagi nak snap pic...asyiqin..tak eloknya wat face cam tu...

berfikir2 nak lintas ke kedai depan ke tidak???

 geram2..anak2 dara akak dah geramkan menatang ni...tak payah..!!!! tak muat nak bawak balik...

haaaaa..cam ni baru manis..posing dgn senyuman..lawa jugak ya anak mama ni..cam mak dia...huhuhu...

adik..kakak..dan mama kpd adik dan kakak...heeee...

tak habis2 lagi snap pic patung2 tu...


berhenti rehat..sambil2 cek sms..
bersambung....
mata ngantuk dahh..


4 comments:

mr.curly said...

amboi3 !!!..jln sakan nmpakkk..xde ke ole2 tuk saye..hikhik

░♥si lampu neon♥░ said...

AKU NAK BEAR TU HAHAHA

ieyza said...

bukit bunga ni kat mana kak???cam best jerr....

mijieywardie said...

haha.. G pn da byk sopin patung kat sini. murah..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.