KLIK

Award..


Akak nak menyusullah perjalanan award ni: Adapun award ini ditinggalkan sendirian..menanti seseorang datang mengambilnya. Terdampar saja award ni..konon katanya berasal dari blog Ardini. Tapi di sebabkan ketiadaan link ke blog Ardini..maka akak pun tidaklah dapat untuk membuat link kembali ke blog dia..Jangan salahkan akak atau Ahmad Albab kerana tidak dapat menjenguk ke blog Ardini...tapi salahkan..adik yg menggelarkan dirinya SELIPAR KOREA. ..yg kecewa kerana SELIPAR JEPUNnya telah putus digigit tikus!!!!..heeee...

                                                                               Adapun bersama award tu..ditinggalkan juga beberapa soalan kuiz tag untuk akak menjawabnya: dengan perasaan rendah diri..5 kaki 1 inci jer..akak pun membuka bicara.
selalu buat entry mengenai apa: apa sajalah dik..asalkan bahagia!!!! tak reti-reti ke yg akak ni ada 3 blog dan satu dot.com..muahaaaaaaa..ketawa cam eksen-eksen.. mengapa berblogging:nak pemes..nak glamur...nak jadi artis..heeee... sekadar hendak mengembangkan bakat dlm bidang penulisan..sambil2 mencari kenalan  
sejak bila berblogging:tahun ni lah..tapi dah tak ingat bulan berapa.  suka blogwalking tak: suka..bila penat..pinjam kuda pendekar berkuda.  apa pendapat anda mengenai pemberi award:Ardini ke Selipar korea?                                                                 *semasa ini..blog ardini tidak dpt di link masuk..jadi tak dapat nak beri pendapat.*  Selipar korea..hmmmmm..akak kenal dia baru jer..tapi akak suka pegi kat blog dia sebab blog dia tu kemas sangat.pastu terang pulak tu.tak yah akak nak bawak lampu suluh. Kalau pegi kat blog belalang hijau perisik..gelap..maklum ler bawah tanah..kena bawak lampu..heee...  oooo..satu lagi yg akak suka sangat...tulisan kat shoutbox dia..besau alam!!!! Tak caya?? jom kita terjah ke blog selipar korea.   Ni yg terakhir..kena tag kat blogger lain: 
macam biasalah..akak tag kat semua para blogger...yg menjadi follower akak. sekian: p/s: adapun idea di atas itu K-POH yg punya dan bukan ahmad albab yg punya.pembetulan last minit: ini baru saja diperbetulkan oleh Selipar Korea: link untuk blog Ardini   

4 comments:

Rafina Mimi Zairul Murni said...

hehe kak nor ni kelakar la..nanti la saya cek semula link url blog ardini tu..saya pun dah dua kali betulkan link blog dia tp x tau la apa yg x kena :)

Rafina Mimi Zairul Murni said...

ok dah betulkan dah..rupanya tertinggal 1 huruf je hehe :)

Belalang Hijau said...

tiba2 nama belalang hijau perisik terlibat dlm hal ini...

hahaha promosi percuma ni...

Cempakamelati said...

He he, canggih-caggih..syabas..baravo-baro group mesyuarat tingkap.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.