KLIK

hah?? siapa perempuan tu??

akak teringat kisah ni ... terjadi masa tu anak dara akak yang kecik tu dalam darjah 3.

situasi 1 
trruuutt..truuuttt..truuuttttt...

"mama..tepon abah bunyi..!!!"

"angkat ler!! [perkataan yg sesuai ialah jawab ler..]..siapa call?? lelaki ke perempuan?? [langkah berwaspada..heee]

"lelaki.."


"emmmm..pi bagi kat abah..."
[bukan kes cemburu tau..tapi abahnya ni..kdg2 tu ringtone sendiri pun tak cam..]



situasi 2


"adik..call abah..tanya..abah balik awal tak hari ni??


"ok.."
[maka mendail lah anak dara kecik akak tu..]

sekejapan tu..muka anak dara kecik akak tu berubah..cam panik jer..

"ngapa dik??"

"mama....ada pompuan yang jawab..!!!"

"haaaaa...[dgn angry nya akak mendengar suara di sebelah sana...]


""""nombor yang anda dail..berada di luar kawasan..bla..bla.."""

"Hmmmmmmm.."

6 comments:

A.D.A.M. said...

Hahahahaa. Lawak2. :))
Tengok gelagat budak2 kdg2 boleh buat kte geram. Tapi kadang2 pengubat hati yg duka.

Scarlett O'Hara said...

Jealous juga akak ni.

kiz said...

huhuhu..cemburu tnda sayang

piasara said...

kak pah..abang akk ker tu?ish2..tak baik buruk sangka...sentiasalah berbaik sangka..(tgk klau jd kt sy..macamana sy nk sangka baik ke dak..)

eita said...

betol tu cemburu tanda nya sayang.....
jadi tak salah kan..

rieyana ynn said...

singah sini jap...;d

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.