KLIK

Award Pengomen Terhebat!!!

 

Ni lah..pertamo kali dlm idup akak..terimo award yg begitu hodoh hebat!!! Pergh..lihat lah para blogger..lihatlah bukti yg akak ni terhebat..perasan..huhuhu..

Hebat apo?? hebat meromen mengomen??? a.k.a..pot pet pot pet...

botuah boto dak kiz ni..tak buleh nengok akak cun ni sonang lenang ..ado yor dio nak mendero den...hancusss...

Ini lah syarat2 yang dikenakan oleh kiz setelah memberi cinta award ni kat akak..hmmmm..

Entry pasal award:
Adapun award yg di berikan oleh Kiz pada akak ni, maka akak terimalah dengan hati yang terbuka. kasi up top up oiiii..10 hengget mana cukup..
Adapun award ini di anugerahkan kepada beberapa orang pengomen yang terhebat saja. Dan..dan..jgn tak tahu..akak ni ler yg jadi pengomen teratas..!!! kiranya kalau MLM..akak ni dah sampai tahap dragon diamond ler...makcik kayo..makcik kayo!!!

Kenapa suka komen blog kiz:
suka komen?? kenapa suka komen?? adusss pocah palo den..apo lak den nak tulih ni..silap cakap..hanguih top up 10 hengget tu..!!!
Bila ada entry yg bagus, menepati citarasa dan selera pembaca, dan sesuai untuk di komen, maka terkomen ler..!!! Entry yang tak berjela2..membuatkan pembaca sudi untuk membaca hingga akhir...
Juga...bodek..kalau akak komen..link akak ada kat situ..heeee..nanti ada yg link terus ke page akak..kan..kan...kan...

Tag kawan:

Dua cukup ler..

Sekian dengan ini selesailah urusan akak sebagai penerima award ini...yaaaa..sila ambik award..jgn malu2...


6 comments:

kiz said...

adoiiii..hahaha..akak memang sporting laa..bertambah sayang kat akak..kenapa kita suka blog akak ni ye..sejak 1st tengok sampai sekarang sehari 10 juta kali masuk..tak miss walau sehari pun..kenapa ehhh..apo yang best ehh..ontah laa..tapi memang suka laa tengok2 sini

akak jangan mare yo kono tag..yo laa award yang hodoh laa katakan..sapo yg nak kkan...hahahhahahahhaahaha..akak memang best..best dan best lagi

mr.curly said...

mekaseh kak..nti den amik..hehe

NurAz said...

keh keh keh...

hans said...

hohoho
den pun dapat juga
congrats

P/S : Apa Yang Terangkat Bila Ada Kakak/Abang/Adik Angkat!

Mujahadah said...

wahhh....siap dah? tgu2...nnt mJ lak..ngee...mJ pon dapat..ngeee

kiz said...

hehhehehehe ( golak dgn sopan )

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.