KLIK

langkawi [pt 2]

lepas ke tempat gamat..kami ke under water world.tapi tak masuk ke dlm..sbb mahal..tak sempat nak pecah tabung..heeee.

ikan besar yg jadi tarikan sebaik saja masuk kat situ..[asam pedas..kari..bakar..nyum..nyum.]

dua anak dara cun akak ni..cun ker?? alaaa..dah mamanya cun..heeee..

dari luar berani ler cik abang oiii...

emmmmm..kalu buh dlm akuarium..ikan tu mesti terkejut..sbb akak lagi  besar dari dia..huhuhu..

jgn ada yg nak mintak..nak kena karate ker??? beli terus makan kat kedai coklat jiran dgn under water world tadi.lupa pulak nak snap pic kedai tu..dah teruja dpt coklat..

bersegera bergambar di sini..khuatir hujan akan turun lagi..

perigi mahsuri..

ramai org berpusu2 utk naik ke rumah mahsuri...

tapi akak tak naik pun..takut runtuh!!!! sbb ramai sgt yg naik serentak..

pandangan sisi..mmg kukuh..

yg ni rumah lain..agaknya rumah org kg masa tu..masa akak naik ni tak de org..bila akak nak turun..punyalah ramai yg nak naik..

p/s:selepas ini kami ke tempat lain pulak...tunggu adegan seterusnya..

5 comments:

piasara said...

haih..dah part 2..pt 1 lum baca ni..byk lg ke part nyer..

Yan said...

Salam,

ALHAMDULLILAH buat N3 cam ne, INSYALLAH bulan 2 nnt nak ke sana. So, boleh lah kutip some tips dr sini,

kiz said...

kat tempat tu la saya lepak dulu..kat tangga rumah mahsuri...ada tak lagi jejak saya kat situ..??? alaa kat shoutbox tepi tangga tu...

amik award kat sana..blog den laa..akak tertinggal kat langkawi ari tu..

diana said...

ramai jugak blogger yang bercuti kat langkawi bulan ni ye..
masing2 buat entry pi langkawi nih!!

Mohamadazhan hjDesa said...

kedah negeriki.hehe

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.