KLIK

langkawi..3 hari 2 malam..[pt 1]

 3 ke 4 hari akak tak blogwalking sebab akak walking2 terus ke langkawi..weeeeee...

baru sampai di jetty kuala perlis..muka masing2 dah xcited..

sempat lagi posing tuuu..maklumlah..nak masuk n3 kat blog..

tunggu ferry..'melayang dah seratuih lebih'..

akhirnya..Langkawi..here we come.!!!

huh..muka dah posing lain macam jer..seronok bangat laaaa tuuuuu..

menginap di sini...'terebang lagi money2..'!!!!!!



posing sebelum keluar jalan2..

tempat pertama kami singgah...banyaknya minyak gamat..rm10 utk 14 botol..

pilih-pilih..jgn tak pilih..

pun ada di situ..

kuali panas..tapi percaya tak..boleh celup jari dlm kuali tu..tapi akak tak berani laaa..takut2 lepas celup..jari tinggal tulang..

gaya ratu iklan gamat..heeee...





kalau ke langkawi..jangan lupa singgah di sini...

4 comments:

diana said...

langkawi memang best!!

Anak Ulu Cheka said...

best yek dapat jalan...Insya Allah tahun depan nok pegi lah pulak...tahun abis bajet dah

kiz said...

dah 5 tahun tak pi sana..tentu dah banyak berubah..

Cempakamelati said...

Wow seronoknya honeymoon..Saya tk pernah lagi sampai ke langkawi.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.