KLIK

My Hackers Are Here...



http://www.myhackersarehere.blogspot.com/


Baca tajuk...kalaulah ditukar jadi..MY LOVERS ARE HERE...kan sedap dengarnya. Ini yang datang..terang-terang guna nama HACKERS..
 
Mula-mula memang takut dik..lebih-lebih lagi dia ni berani 'menyalahgunakan'shoutmix Pendekar Berkuda..
 
Ada ke patut dia pulak yg jadi Admin!!!! melampau budak ni..pulas telinga kang...!!! Ehhhh..berani jugak ngusik akak k-poh..amboi-amboi...[ingat akak k-poh nak berdiam diri ke??...oh tidak..akak k-poh..cam nakk nanges dik oiii..] Jangan ler di hack blog akak k-poh yg bernilai juta-juta ringgit ni..!!!!
 
"kpah..saya rasakan, Hackers ni pun guna auto blogwalking jugak lah.." kata pendekar berkuda membisikkan ke telinga [ ke shoutmix] akak.
 
"Tapi dia tak ngaku..siap kata dia jujur lagi.."..heeee...Betul lah kot..tuan pendekar..kalau dia guna auto blogwalking..mesti dia tak boleh "berbalas pantun" dgn kita kan..
 
UUUiiisssshhhh..mana pulak akak k-poh puas hati...ohhhhh..tak mungkin..!!! Dengan memberanikan diri..akak k-poh melangkah..menekan... dan... menekan mouse..lagi, menuju ke depan rumah Hackers.Tak de salam-salam pun..akak k-poh masuk..redah aje..terjah...!!!

RUPA-RUPANYA......u all bgtau ler akak k-poh apa yg u all dapat kat blog Hackers tu...

p/s: Idea ini tak de kena mengena dengan Pendekar Berkuda....maka ahmad albab pun terasa malu sebab nama dia tak disebut kali ini..maka berlalulah ahmad albab dari situ sambil menarik ekor kuda pendekar itu dengan rakusnya. Kuda pendekar tiba-tiba naik angin dan berkata...............................

  (isi tempat kosong..jika u all teringin nak jadi kuda!!!!)

5 comments:

Scarlett O'Hara said...

Tiba2 takut ngan Pendekar Kuda kak.Garang!

cikmin said...

kehkehkeh...gelang guling2..lepas tu rasa kat belakang..ada tak ekor kuda...erkkk..apa ai merapu ni kpah... :P

p.s ada sorg tadi drop mesej kat cetbox cikmin dah serik katanya guna software..katanya last...logik kah?? kalau dah serik..last ke apa..jejak lah tanpa auto..baru lah kita tau dia ikhlas..ye tak kpah?

My Hackers Are Here said...

Wah..kak pah..nak tanya sikit ni..ni entry marah ke, terkejut ke, atau entry nak gelak?heheheh..jangan mara aaa...=)

My Hackers Are Here said...

http://www.google.com.my/#hl=en&xhr=t&q=my+hackers+are+here+blogspot&cp=28&pf=p&sclient=psy&aq=f&aqi=&aql=&oq=my+hackers+are+here+blogspot&pbx=1&fp=1e55825b2be75193


akak..copy n paste link ni dekat tempat address web browser akak..mesti akak terkejut..entry akak dekat nombor 1 tu!

ken said...

hackers? they are bad :P

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.