KLIK

abgteror's Page:GIVEAWAY

INI ABGTEROR!!!

TARIKH MULA: 23 Februari 2011
TARIKH TUTUP: 23 Mac 2011
Cara-cara Penyertaan:
1. Ambil banner dan pamerkan ke blog anda selama kontest ini berlangsung.
2. Abgteror tak wajibkan sesiapapun untuk membuat entry atau tag rakan. (kalau nak alhamdulillah, syukur, tuhan jea yang dapat balas jasa baik anda) Abgteror benarkan untuk copy paste post ini.
3. Cara blogwalking mestilah melalui klik banner yang diberikan. (untuk mendapatkan referal blog, bukan dari shoutmix)
4. Abgteror mungkin akan kurangkan bw untuk tidak berlaku ketidakadilan. (bukan sombong)
5. Pemenang akan ditentukan mengikut jumlah link terbanyak dalam stat refferal.
6. Sila sahkan penyertaan anda di ruangan komen.
 

Apa2 pun..singgah aje lah kat blog abgterror..dan menangilah hadiah istimewa!!!

p/s: ini bukan entry memuji...tapi entry memujuk!!!!

4 comments:

nelly said...

Gud luck
=)

kiz said...

good luck...

JZ Business World said...

datang sini dan klik banner abgteror untuk join contest. :)

Mia Liana said...

wah... good luck kak pah...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.