KLIK

Adventure dari Penang sampai ke Gombak!!!

Kata orang...kalau naik kapalterbang, badan tak penat..sebab tak drive sendiri...Meh sini..akak k-poh nak story..."amazing race" dari Penang sampai ke Gombak!!!!  
Naik kereta menuju ke Bayan Lepas Airport..pepagi buta. Ronda sekeliling mencari tempat parking...ya lah..first time!!

Naik kapalterbang..pertama kali sebab dapat tambang murah online.Merasa jugaklah akak k-poh naik kapalterbang..

Turun dari kapalterbang...naik bas pulak  
Sejam perjalanan dengan bas...naik LRT pulak.  
Lebih kurang 30 minit menaiki lrt...kami meneruskan perjalanan menaiki teksi pulak!!

  Perjalanan dengan teksi mengambil masa lebih kurang 20 minit.Lega..akhirnya kami sampai ke tempat yang di tuju dengan selamatnya.
  Penat??? memang penat!!!!  Bayangkan...kami kena ulang balik perjalanan seperti yang di atas keesokan harinya. Maka tajuk kena tukar pulak kepada: Adventure dari Gombak sampai ke Penang!!!!  p/s: maaf ler sbb guna gambar google je..tak larat nak ambik gambar!!!

8 comments:

~NaJwA~ said...

dasyat btl.. xpenat ke?? huhu

Adinda Amy Sensei said...

i believer u can fly....hehehe

Pendekar Berkuda said...

kak pah~! RINDU~!!

mana kak pah gi? bercuti tak ajak... huhu...


PENDEKAR MELEPAK DI SINI

Piasara said...

amboii..rupa2nya kak pah pi jumpa besan noo..

Sharifah nor said...

Najwa: penat tahap gaban tau...
Amy: mmg i can fly..heee
Pendekar: amboi..rindu sesmacam nampak???
pia: memang ler...kat gombak tu rumah girlpren anak...heee...

kiz said...

kak pah memang serba boleh..cayalah

DiaUmaiNiNaz said...

Salam kenal Kak Pah di sini...dari Dinaz.

nelly said...

yeke ni ?
jalan sakan ..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.