KLIK

Mak Dara 1st Giveaway (GA)

"BERIKAN SATU TAJUK DRAMA"


BICARA MAK DARA
Mak dara manis pujaan ramai ni..buat GA yang pertama. Apa yang MAKDARA mintak, memang senang yang amat. Hanya berikan SATU TAJUK DRAMA..bukan skrip, tapi hanya tajuk.Jenuh ler akak k-poh memikir, nak bagi tajuk apa pun tak tau..Tangguh punya tangguh, rupa2nya dah dekat nak tamat tempoh GA ni...cepat2 akak k-poh bikin entry untuk GA ini. Masih ada masa lagi..hingga 3 March 2011.... kepada sesiapa yang nak menyertainya. OK.

Mengenai dengan syarat-syarat penyertaan dan hadiah...silalah klik sini..

Sebelum akak k-poh memberikan tajuk yang bakal menjadi sebutan ramai..heee.. akak k-poh nak tunaikan lagi satu syarat-syarat dari makdara iaitu "TAG" 3 org rakan blogger.

Di sini akak k-poh nak "TAG" semua yang sedang membaca entry kali ini...yaaa..awaklah tu!!!! Jika awak sudi dan nak kan nama awak menjadi watak dalam skrip makdara yang seterusnya, awak silalah join..yaaaa..

OK..tajuk yang akak k-poh pilih ialah....tak lain dan tak bukan:
KEPOH2 SPY TINGKAP


sekian:

4 comments:

nelly said...

Gud luck

kiz said...

gud luck kak...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

perghhhh kak pah join GA Mak Dara..I likeee

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila ke link ini

http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..

p/s Kak Pah apa habaq.. hehe

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.