KLIK

keluhan pengidap obesiti

khas utk tatapan Scarletts Petals..



hai.. saya coco.saya bukan ciki.saya anak dia.bila saya posing mcm ni,saya tak nampak gemuk....kan?





auwww..malulah..





tuan saya kata,saya ni obesiti..saya suka makan tidur saja....





ehhh..saya cakap apa tadi? terlena pulak...





saya malu nak cakap,jadi u all layan jer lah gambar2 saya ni..tapi janji jgn menghina saya tau..saya ni perempuan,kaum yg lemah.





saya sangat teringin utk bermain berkejaran di luar rumah.adik beradik saya suka tinggalkan saya.mereka kata saya tak larat nak lari sbb saya gemuk!!





saya dah cuba untuk melepasi gate ini..hulur kaki depan dulu..pastu..ish..tak lepas..





saya mencuba sedaya upaya.yah...yah..tapi tak berdaya..saya betul2 kecewa.adik -beradik saya jerit2..woi..lompat ler...panjat ler..dan mcm2ler lagi...





akhirnya saya mengalah...iman saya tak kuat utk menghadapi dugaan ini....





sekian...jgn saya di hina hanya kerana saya menghidap obesiti..,,

6 comments:

Aqila Safuan said...

haha . kucingg kucingg , kucing obes tape . jgn manusia obes! banyak penyakit!

qasehraihan said...

kahkahka...kucing kak pah ke tu??
me xsuka kucing..
geli badan dia panas..hihi

waalllaa! said...

haha..kelakar nyer citer si comey nie..hehe..obese rupenyer...

nazirulhazwan~ said...

err, mane obes nye??tak nmpk pon.hehehe

Scarlett O'Hara said...

Tq kak Pah!Kak Pah mck tau je saya sukaaaaa sangat kucing!Salam peluk cium untuk Ciki,Coco dan family dia.Sayang kak Pah! =)

ann said...

ni blom kira obes lagi ni... tp kucen ni terlebih obses malas.. ha-ha-ha

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.