KLIK

Blogger Bear,Diah and Pasha : Kisahberuang

Blogger pilihan akak k-poh kali ini ialah blogger Bear.Ramai yang dah kenal dengan blogger Bear ni..ada lagi yang belum kenal??? tak patut..tak patut...Mungkin ada yg tertanya-tanya di mana komen blogger Bear untuk direview..jawapannya..tak de!!! sudah hilang didelete oleh anak dara kecik akak k-poh..tapi akak k-poh ada mencatatkan dalam diary..( kemalasan yg berganda utk mencarinya di kotak komen!!!! )

Ok lah..akak k-poh nak "kisah"kan sedikit tentang blogger Bear ni.Mula2 mengenali blog blogger Bear ni..akak k-poh punyalah malas nak baca..sebab apa?? sebab tulis omputeh..!!! wpun akak k-poh ni dapat A untuk English masa SPM dulu...heeee. Tau apa yg akak k-poh tulis kat sbox blogger Bear ni.."hye..visit here.." gitu jer..Tapi..tau-tau..blogger Bear dtg kat sbox akak..siap cari kambing..cari kalkulator..cari bulan bintang..macam2 cari lagi lah. Ehhh..dia tulis kot melayu jer...ramah pulak tu...Ishhh...rasa macam akak k-poh dah "tersilap" duga perangai orang..Kalau blogger Bear tu komen..siap melawak lagi...!!!! ( cuma entrynya agak berilmiah...)

Ini akak k-poh perkenalkan famili Bear. Yang besar kat belakang tu..Berry Bear..Yang comel tu wife Bear..iaitu Diah Bear dan yg kecik sekali tu..Pasha Bear.Kalau bloggers nak tahu betapa ramahnya famili Bear ini..silalah berkunjung ke blognya...( akak k-poh duk bodek wife Bear utk "sedikit" kek ataupun cup cake...dapat bau pun jadi lah !!!!!)Apa lagi yang ditunggu..jomlah ikut akak k-poh berkunjung ke blog famili Bear ini..tengok..tengok..tengok..jari tu...dannnnnn..klik http://kisahberuang.com/


4 comments:

papabear said...

wahhh... thanks kak pah! terima kasih banyak banyak di atas penghargaan (betul ke spelling ni) ini.. dan sangat comel beruang2 itu... eh beruang kena garang2 mana boleh comel2.. eh boleh la... lastly, thanks again kak pah dari kami semua!!!

qasehraihan said...

uittt..papa ni tulis kot magris ko???hakhak
nanti jap nk g terjah..

kpah tau ke brapa SAIZ BRA JULIA PEREZ???hakhak..ada org tanya ni..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/saiz-bra-julia-perezsape-tau.html

Mia Liana said...

wahhh... tahniah papabear kena review dengan kak pah...

sweet je..

kpah k-poh said...

sama2 papa bear..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.