KLIK

Blogger cantik manis : Erra Kyra

blogger Erra Kyra  Impian anda kini menjadi kenyataan!!! Akak k-poh tak tahulah pulak apa yg hebatnya jika terpampang di dalam blog akak k-poh ni...

Dekat-dekat setengah jam..akak k-poh menjelajah ke dalam blog blogger Erra Kyra ini..semakin banyak entry yg akak k-poh baca..semakin menarik.Gaya Erra sangat bersahaja tapi penuh berhemah.Jika anda hendak mengenali dengan lebih lanjut lagi tentang blogger Erra ini..silalah baca pada "notice board" yg diatas tu.Abaikan saja perkataan "gila" tu yaaaa...rupa2nya blogger cantik manis ini "gila" dalam serba serbi..!!!! hahhaaaa...

Nahhhh..ini dia header kepunyaan blogger cantik manis..Erra Kyra.Ohhh..kepada yang encem-encem kat luar sana tu..plz don't make any move...!!!
Anda ingin tahu lebih lanjut mengenai blogger Erra Kyra ini,anda boleh bertanya pada akak k-poh..tapi setiap satu pertanyaan di kenakan caj 5 hengget!!! alahai..sikit2 nak yg free aje...bagi ler chan kat akak k-poh buat duit...!!!Ye lah..ye lah..ini ada alamat rumah blogger Erra..ingat..masuk dengan berhemah..tau..jangan pakai terjah http://errakyra.blogspot.com/
                                                                                       

6 comments:

mrs.sabri said...

mcm menarik je blog adik ni kak pah.. :) teringin nak kenal ngan dia..

qasehraihan said...

uittt...kata gtu pun kena jugak rview..hakhak

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/tudung-simbol-insaf.html

kpah k-poh said...

mimi : cubalah kenal mengenali..

qaseh : macam2 mana pun boleh...

Erra Kyra said...

CERITA BARUU!!ada kak K POH ...PLEASE BACA...T__T..merayuu...

hehe...TQ K-POH....de rezki belanja durian pink..=P

kpah k-poh said...

Erra : durian pink?? ada ke??

Erra Kyra said...

kak kpoh....akan wujud je kalo durian tu di CAT...hehe^^

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.