KLIK

JIKA AKU PELAKON POPULAR -segmen makdara cun

SEGMEN MAKDARA
Entah mimpi apa pun akak k-poh tak tau ler...tetiba pulak teringin nak join segmen makdara cun nih....Jika aku pelakon popular.. Ohhhh..jika akak k-poh pelakon popular..siapa-siapa yg hendakkan tandatangan akak k-poh..kenalah bayar 5 hengget..Lihatlah dunia..!!!!   Errrrr..merapu jer makdara oiiiii....heee..maap ler..!!!  1.Letak header BICARA MAK DARA BLOG: dilaksanakan
 Silalah baca entry yg tak seberapa ini:
  
Baiklah..mesti ada syarat-syarat sah yg perlu dipatuhi:

1- Nak berlakon teater, drama atau filem (mari belajar cara-cara nak menjawab soalan wartawan hiburan.)
      " i....rasa...i....lebih suka berlakon  drama lah..kan...mmmm....sebab..drama disiarkan dalam tv..majoriti semua orang kat Malaysia ni ada tv...kan. Kalau filem..bukan semua org yg suka nak pegi panggung..abis2pun mereka akan kata..tunggu jer Astro siarkan dlm astro first....kan. Teater...i kena tunggu tawaran yg lumayan..mungkin 40 ribu..mcm yg Maya Karin dapat tu...kan."

2- Watak yang diidamkan
             "Ohhh..i suka watak yg mencabar..macam lepas nangis kena ketawa..lepas tu kena nangis balik..U tau kan..watak orang tak siuman..memang macam tu lah..kan.Kalau i dapat watak yg macam datin-datin tu..kan..i rasa i tak sesuai ler..ehhhh..bukan i memilih..tapi susah nak cari baju i..u tau ler saiz i ni..kan.Rabak pulak baju sponsor..!!!"

3- Nak berlakon disamping Pelakon popular mana
           "i suka kalau dapat berlakon dengan Adibah Nor dan Afdlin Shauki. U mesti nak tahu why..kan..? Sebab..bila i berlakon dgn diaorang tu..i ni tak de lah nampak "besar" sangat...kan.Kalau i kena berlakon dgn pelakon yg muda2 skrg ni..kan..memang i tenggelam ler..sebab paha dan dada diaorang tu lagi menarik minat u all..kan. I tau ler..kan..kan.." 

4- Nama glamour anda
        " i...ni tak mengejar glamur lah kata kan....i guna nama i sendiri jer..Kpah Al- K-poh...ok lah...kan.."


Sekian:

7 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewittttttttttttt kalau kak pah jd pelakon ai nak jadi managernya.. hehehe

Suara Kalbu said...

Hahahahahaha...akak , saya suka statement no 2 dan 3

kpah k-poh said...

makdara: hahaaa..peeewwwiiitttt

Suara kalbu : kantoi...kan..!!!

Scarlett O'Hara said...

Yeh!!!Kak Pah join segmen.Saya tukang sokong je ye.Tak sempat sbb nak menjaga 'baby'

sop said...

huhuhu.. x nak jadi pelakon.. sbb x reti nak berlakon.. :)

topimagine said...

wah.. kak pah nak jadi orang giler ek.. jgn giler btol2 dh la yerk :)

kpah k-poh said...

sop : jom lah ujibakat...heee

top : kalau giler betul2...tak de lah nak popular lagi..hahahaa

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.