KLIK

Kempen untuk Mia

Akak k-poh agak terkilan sebab tak dapat nak tolong mia..dalam kempennya..sebab masalah tenet yg asyik terputus.Sepatutnya akak k-poh tolong promosi dari blog ke blog untuk kempen mia ini....Apakan daya...
Tapi itu bukan bermakna akak k-poh berputus asa...ohhh...tidak sama sekali. Jadi akak k-poh dah dapat idea untuk tampal flyers kempen mia ni..pada cermin kereta kancil akak k-poh.


Harap dengan cara ini..masih boleh membantu mia untuk berjaya.Ke mana-mana akak k-poh pergi dengan kereta..ternyata..ramai yg melihat..mungkin juga menyangkakan akak k-poh lah mia..heee...No hal...kan...Akak k-poh dah terbiasa dengan perhatian org ni..sebab akak k-poh ni peramah..!!! keh..keh..keh...




Ini model tidak berbayar...heeeee...Bergambar bersama flyers Mia di Tesco Bukit Mertajam..

6 comments:

m!sZ zAL!nA said...

kempem pe nim?

Mia Liana said...

wahhh.. bestnya.. terima kasih kak pah..

mia sekarang ni bagi flyers kat budak2 sekolah melalui anak2 kawan suami dan kawan mia...

Mrs.Yie said...

kak..dah dua hari ni x dapat undi utk puan mia..rugi2..link digi wowww buat hal..asyik blank je..

kiz said...

huhu..terbaik kak pah

Mia Liana said...

kak pah memang terbaik... sayang kat kak pah....

amranaiman said...

=D

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.