KLIK

Siapa Gerangan Blogger Miss Epa Fazwin?

i'm just a very simple girl. so i dream what i want to dream,i go where i want to go, be what i want to be.Because i have only one life and one chance to do all the things i want to do.i don't give up on faith because i know that love comes to those who believe.

Blogger mana pulak yg speaking london nih? jap.. aa.. akak k-poh nak spy dulu.. Hello..calling...calling..abih laa pitih akak k-poh...Call jarak jauh ni...sampai ke New Zealand..you..!!!

Alaaa...akak k-poh baru nak bikin gempaq..ni akak k-poh copy paste dr empunya blog.. 

hari ni ak dah berada di malaysia.selamat tiba tepat jam 11.17 malam.
smpai je malaysia.satu benda yang paling ketara beza nya.cuaca kat
malaysia.sgt la panas.hee.mybe sbb kt nz ari tu.hari hari pun sejuk.
tetiba kat msia.panas la plak.huu.tapi ak bersyukur sgt sbb smpai
ke malaysia dgn selamatnya stlah 10 jam dalam flight.
dah ada kat Malaysia rupanya....selamat pulang..dik..

 akhirnya blogger miss epa mendahului review kali ini..setelah akak k-poh "terputus line streamyx" baru2 ini...punyalah lamanya adik ni tunggu..sampai dah balik ke malaysia...


Jika akak k-poh boleh tertarik untuk membaca blog miss epa..tak kan ler anda tak tertarik? kan...jgn kata tertolak lah pulak..!!! 

wahhh..inilah dia tuan punya blog..Cun..ooooo...ada sapa-sapa yg nak buat menantu ke? Jadi apa lagi yg nak ditunggu..Jom lah..berkejar-kejaran ke blog miss epa..Akak k-poh nak baca pelbagai tips yg ada di blog miss epa ni.Tips kawen empat..tak de aaaa...tu kena tanya salih yakcob..!!


P/s :klik sini utk penerbangan ke blog epa...

10 comments:

kiz said...

den terojah blog ni..

Arya Putra said...

wow..dem!
isk..

miss epa said...

thanks akak.hee.malu pun ada kena puji.hee :)

Isteri Encek Bard said...

cik epa comel

MOK&SONS said...

macam pernah terjah je nih..ehhehe..nanti terjah lagi..

kpah k-poh said...

terima kasih semua krn sudi terjah blog effa...ehhh..effa tu akak k-poh ler...heee..blog epa..

josrevalution said...

salam.. nice blog kak effa ne.. sa siingga jap yer....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

nak kena terjah ni.. tomei tul header dia tu

Alin Marlini said...

selalu jgk jenguk dak epa ni...

puanbee said...

haa tips kawin 4 yg depa nk sgt kak pah kehkeh

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.