KLIK

sorry..sorry..sangat-sangat..!!!

Akak k-poh nak mintak maaf banyak-banyak di atas kelewatan akak k-poh membalas jejak (blogwalking) ke blog2 blogger yg setia men"shout" di shoutbox akak k-poh ini.Bukan sengaja..dan bukan juga kemalasan berganda..dan juga bukan kerana banyak kerja...tapi kerana talian streamyx yg buat perangai.Semenjak dua menjak ni..buruk betul perangainya..mungkin belum dapat membiasakan diri di tempat baru...Jika berterusan begini..terpaksalah akak k-poh meng"kepoh"kan hal kejadian ini kepada tuan punya streamyx..iaitu bapaknya si TM tu..kot lah boleh di cubit sikit ke..atau  di lempang ke..tak pun terajang terus...grrrrrrrr...

3 comments:

puanbee said...

di terajang terus je kak wakakak...

kiz said...

sabar kak pah.. jangan ..jangan tak terajang..haha

~SYAZ~ said...

ye kak pah herdik sikit si bapak nye tu..
baru si anak punya line laju sikit berjalannya..
hehehe :D

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.