KLIK

Mari kita lihat siapa yg kena....!!!

azwandengkil has left a new comment on your post "ITU BLOG..AKAK K-POH YG PUNYA...TAU..!!!":

Tak penah lupa. Tapi dr hari pertama dtg kesini sampai la skrg seteguk air pun tak dpt dari tuan rumah. huhuhuhu..

Posted by azwandengkil to K-POH / ahli kabinet dapur / spy tingkap at June 14, 2011 10:31 PM

Alahai dik wanDEGIL...errrr...wanDENGKIL...bukan setakat seteguk air...seteguk kasih pun sanggup ku berikan...kik..kik..kik..Scandal...ni!

(tak dpt nak backlink..nanti akak k-poh edit lain kali yaaaa...al-maklum ler..opis akak k-poh ni tak der komputer..yg ada hanya oven..mixer...)

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah ada skandal la.... nak jadi skandal akak jugak leh x... hahaha

Mrs.Yie said...

skandal gurau2 je tu..hehe :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

BSB dtg melawat kak Pah jap..

MULAN said...

kak pah.... pekabo..?? makan apa dinner malam ni..??

Kak Aya said...

kita pun nak skandal jugak hehe.

azwandengkil said...

Ahaks ahaks ahaks...

puanbee said...

ni memang blogger tegar tk de komputer hanya dgn avon dan mixer boleh taip post hahah ...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kak pahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aku merinduimu.. ting tong.. kekekekeke

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.