KLIK

Mama...kucing ok ke?

Entry kali ini...akak k-poh nak tunaikan permintaan anak sulung akak k-poh yg sedang study di Australia.Dia nak tahu perkembangan kucing-2 kat rumah ni...




saya along...





saya baby...






saya coco..





saya manis...





saya ciki...

"Bagus jugak kalau ada yg komen ni"

14 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

banyaknye kucing.. hehe,., anak akak tu dh rindu kat sume kucing tu yerk :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Zefa NorAsmara said...

Jemari Asmara dtg menjelma.. maaflah kak baru balik kem 4 hari 3 malam.. thanks ye n3 tu, tp tak boleh nak komen kat situ la.. bila klik dia sangkut dgn ttgn kak pah tu.. :-)

Zaitun said...

Rajinnya bela kucing.

Lina_Lin said...

xsabar nak balik nak jumpe kucingggggggggggggggggggggggggg ;)

Lina_Lin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Puan Kutu said...

ramainya ank..mesti mkn ikan byk dr kak pah.hehe..

Fathiah Hamim said...

alahai ciann. rindu meow meow dia. nampak sihat benor neh. =)

Scarlett O'Hara said...

Sehari tak jumpa kucing2 di rumah pun dah rindu.Apa lagi kalau duduk jauh!

MulutPayau said...

Bnyaknya kucing......rajin betul kpah yer...

Bionic women said...

tomeinyaaa kucing2 nih semua

kiz said...

den memang suko kucing meow meow ni

Mia Liana said...

ala... comelnya...

iwan said...

yey ada kucing!

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.