KLIK

DiGi WWWOW Awards Night - SMILE..SMILE..SMILE

Berakhir sudah malam yg mendebarkan bagi Blogger MIA..Smile..smile..smile. Seperti di ketahui umum, BLogger  AnwarHadi telah terpilih sebagai Blogger of the Year Category,manakala Blogger Mia mendapat tempat ke dua.

Siapa sangka yaaaa....


Tapi yang paling menjelezkan akak k-poh ialah pertemuan Mia dengan Makdara cun tu..

dua-dua dah popular...errrrrr..nak sain..!!!

6 comments:

Mia Liana said...

ala.. kak pah ni... mia biasa-biasa je... walaupun pengumuman yang dibuat hanya untuk no 1,automatik kita tahu siapa ranking seterusnya sebab ianya berdasarkan jumlah undian.

terima kasih ya kak pah sudi support mia masa kempen aritu secara fizikal dan mental.

kak pah, the best!

Mia Liana said...

mia tercari-cari juga mak dara masa tu... mungkin tak perasan sebab ramai orang. dia yang tegur mia dulu. sweet dan peramah orangnya, kak pah. bukan calang-calang orang. orangnya hot sangat. i likeeeee her personality...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Kak Pahhhhhhh adusssss rindunya nak kacau kak pahhhhh... selalu makan sorang2 takdak teman.. Hehehe mak ada cunnya kak pah dah sememeh je muka saya time tu hahahaha..
Tks to Mia juga sebab sudi melayan pot pet pot pet saya hari tu.. Saya ni kalau cakap susah nak jumpa full stopnya hehehehe.. really nice meeting you Mia.. Ur so great!!!!!

Bila kita nak jumpa ni kak pah.. nak jumpaaaaaaaaa sgt2 hehehe

kiz said...

terbaik buat semua yang terlibat..sentiasa menyokong dari belakang tabir..hehe

Fathiah Hamim said...

nak sain jugakk. :D

Nizam Ijam said...

mak dara??hu2.,...


follow sini...follow me back.. :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.