KLIK

anda update blog?....akak k-poh tak pun !!!!

Macam mana nak cerita suasana hari raya?....seperti yang anda semua lakukan????....aduh....tak berkesempatan langsung!!!!
Broadband pun tak de coverage...!!!!!...
Tunggulah bila dah selesai tugas-tugas yg di amanahkan...akak k-poh akan cuba utk berkongsi suasana hari raya di kampung..




Penat pun belum hilang lagi!!!!


jumpa di lain entry!!!!!

1 comment:

Scarlett O'Hara said...

Ya Allah kak Pah!Raya tahun ni mcn nak tercabut lutut dok melayan tetamu.Ramai sungguh.Tu belum buat open house lagi tu.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.