KLIK

Selamat ulangtahun Mommy.

Bersempena dengan tarikh keramat hari ini...akak k-poh ingin mengucapkan "selamat ulangtahun kelahiran"..kepada blogger sempoi...rakan sebaya akak k-poh ni...iaitu blogger Mommy.Bukan red mummy...bukan mami jarum..jugak bukan mummia!!! Tapi "mak usu Ibrahim"..walaupun akak k-poh tak pernah bersua muka..hanya sekali berchatting..dan hai..hai..bye..bye..di facebook..tapi mommy mudah
mesra alam orangnya.
Peramah dan mudah dibawak berhutang..errrr....berbincang!

Kepada yang mengenali mommy dan teringin nak mengenali dengan lebih erat dan rapat...Jom jenguk blog mommy...

p/s: maaf akak k-poh tak dpt letak 'link' mommy sebab akak k-poh hupdet guna talipong....tunggu akak k-poh ngadap PC zaman jepun akak k-poh tu...baru ler akak k-poh letak 'link'...yaaa..link laling...

Ehhhh...kalu sapa2 yg sudi tulis link mommy atau pun mommy sendiri baca entry ni...boleh ler tulis kat komeng...errr...komen!

Kejap yaaa...akak k-poh nak cilok pic mommy dan husband dia kat pesbuk.Harap dengan izinlah yaaa....

ini dia....jeng..jeng...pasangan bahagia....:






"Semuga dipermudahkan oleh Allah segala urusan kalian...Amin.."

..........MOMMY.......(sila klik)

jumpa di lain entry!!!!!

6 comments:

mommy said...

salam petang chepah...terharu ni, ayo mate dah nak nitis...cepat tadah~ hee. serius mommy terharu dengan ingatan chepah...tq banyak2 sbb wish befday mommy. mommy harap 1 hari mommy dapat jumpe chepah...walau ikatan kwn sekadar alam maya...moga kekal ye....tq sekali lagi.

nyanyisunyi said...

rasa terharu kan bila ada teman blogger siap buat entry bagi wish bila birthday...nk tggu okt ni ada sape2 buat entry birthday kak NS hehehe

zul permatang badak said...

selamat ulangtahun kelahiran juga dari saya,
bertambah ceria mengisi hari
dengan senyum tawa....walaupun dimaya
tapi itulah hakikatnya
kita senyum bukan dipaksa

sahabat tercipta ruang bercerita dan
berkongsi idea,
sukses.......

Scarlett O'Hara said...

Nak kenal ngan Mommy boleh Kak Pah?

kpah k-poh said...

sila..sila ke blog mommy..

MaMa AiNi said...

`selamat ulangtahun Mommy`..semuga dipanjang umur dan dimurahkan rezeki olh allah selamanya..amin..rasa untung punya ramai rakan2 maya yg sporting & peramah..mama dah jumpa ramai juga kawan2 blogger..best jumpa diorg..harap suatu hari nanti dpt jumpa kpah k-poh juga..he2x..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.