KLIK

AWARD DARI BLOGGER MISS PELANGI

Blogger MISS PELANGI yang baru jer akak k-poh follow blog dia tadi.Wahhhhh...siap bagi award kat akak k-poh lagi..tak sempat ler akak k-poh nak buat ucapan kata alu-aluan nihhh,..!!!
Nampak tak?? yang paling cun tua sekali tu..akak k-poh lah tu..jangan tak kenal pulak atau pun buat-buat tak kenal...tau!!!!
Akak k-poh follower ke 165...oh yaaaa..sayang MISS PELANGI.,akak k-poh bukan cik dah sayang...akak k-poh ni dah makcik-makcik tapi cun tau...heeeeeee...

Terima kasih...MISS PELANGI... Inilah award yang akak k-poh terima.Kepada sesiapa yang sudi nak bagi award pada akak k-poh...silakanlah...heeeee...
P/S : apa lagi nak ditunggu tu, jemputlah semua ke blog MISS PELANGI NI...

7 comments:

nyanyisunyi said...

wahhhh..cantiknya award..lama gak akak tkde org bagi huhuhu

Cik Nurul said...

tahniah akak! ^^

EmpayarUtama said...

meriahnya akakkkkkkk (baca dengan nada berlagu ya) :)

Puan Kutu said...

award cun sama macam puan yg menerimanya..:)

afzalsukasuki said...

muka akak tu..dah mcm potret monalisa plak kalau sy tgk dr sisi :)

MULAN said...

waahhh... best dapat award...

alhamdulillah ya kak pah, ada insan mulia yg tolong kak pah belikan minyak tu..

kpah k-poh said...

Nyanyisunyi : sama ler kpah pun...lama jgk tak dpt award...

Cik Nurul : terima kasih dik..

Empayar : nak baca stail lagu apa tu?? lagu rock ke lagu dangdut?? heeee

puan kutu : alaaaa..malu laaa di puji2 begitu..( kembang idung ni..)

afzal : ye ke?? kot nampak cam muka mona lain jer...heee

mulan: komen dua dlm satu yaaa..heee...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.