KLIK

(11.11.11) 1st giveaway myna!!

MYNA 1ST GIVEAWAY
SEKALI lagi akak k-poh nak sertai GA yang di TAG kepada akak k-poh oleh blogger MISS PELANGI.    BIASALAH kalau dah ada GA, mestilah ada syarat-syaratnya. i) copy banner myna dan link kan ke entry. ( ok..siap..)   ii) tajuk entry (11.11.11) 1st giveaway myna dan linkkan ke entry diblog myna.( siap)  iii) TAG 3 org,pastikan mrk tahu.  a- blogger scarlett petalsb- blogger mama-tunz c- blogger jaja  ( semuanya cikgu..harap ada masa nak join..cuti-cuti sekolah ni...)  iv) dah siap ni...tinggalkan link entry ke ruangan komen di blog myna.(ok)  v) tarikh akhir 30 november 2011  HADIAHNYA : WANG TUNAI RM111 !!!

4 comments:

Cik Nurul said...

gud luck! ^^

afzalsukasuki said...

kak kalau menang,topupkan sy rm11 bulih?huhu

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

good luck..tak cuba tak tahu kan?

tunz said...

tq kpah k-poh..mama dah join....salam ukhwah

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.