KLIK

BILA SEMUA ORANG BERCAKAP PASAL "HARIMAU"

EHHHH...BUKAN HARIMAU YANG NI LAH....INI HARIMAU YANG MAKAN ORANG..!!!
INI DIA....INI BARU BETUL..HARIMAU KENYANG YANG BAHAM GARUDA...(copy blog kiz)
TAPI HARIMAU GEDEK..LAGI KUAT..!!!!!...MANA BOLEH LAWAN HARIMAU NI...KAN....KALAU DAH NAMA PUN HARIMAU...MESTI KUAT..!!!!...WALAUPUN HANYA KUAT BERBUIH ..!!!!

12 comments:

Arya Putra said...

Lain macam kuat berbuih tu..hahahah! =D

mas saari said...

salam perkenalan dari blog uncle gedek!

memang terbaiklah gambar uncle gedek tu...heheheee

Melati Qistyna's Mummy said...

keh3x.... jgn berbuih mulut sudah...hahahaha

salam kenal dr blog unkel gedek :P

aizamia3 said...

gambar no. 2 memang paling sesuai untuk penyokong fanatik garuda..
tapi gambar uncle dengan rimau tu lagi menarik.. hahaha..

Chaoi said...

cop yg no 3...ehehe

Pia said...

"adik ipar saya pun bengang sbb tak dpt tgk citer BELLA kat tv3 gara2 sukan sea..haha..hidup harimau muda..!"

tunz said...

terbaekkkkk

EmpayarUtama said...

renungan ma'rifat tuh. penuh aura hahahah

Mia Liana said...

hensem model ni.... wahhh... ada tokoh jadi model kuat harimau... ngaummmmm...

SURIA AMANDA said...

pemes amos la gedek lepas ni kan?

Khairul Antasha said...

haha...betul tu

kiz said...

den lak hari hari mau ..kui kui

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.