KLIK

HAZWAN.COM DAN DIANARASHID.COM

Maaf entry terlewat : siaran 14/12/2011 Gomofm,radio online. Untuk siaran pagi ini akak k-poh memilih blog HAZWAN dan blog DIANARASHID. Untuk blog hazwan, akak k-poh memilih entry bertajuk 'cara-cara nak jumpstart kereta'.Sebab akak k-poh pernah tengok suami akak k-poh buat jumpstart kereta ni.almaklumlah, kereta kami ni dah berusia...tu yang nak kena jumpstart tu..sensitif sangat...Jadi jika anda nak tahu bagaimana pengalaman hazwan,anda bolehlah cari entry ini di blog beliau.
Dan di blog diana pulak, blog senyum-senyum ni, akak k-poh memilih entry yang bertajuk '5 perkara yang isteri dambakan dari suami'. Di antara lima perkara itu termasuklah waktu, pengertian dan rehat. Jadi, apa lagi yang isteri dambakan dari suami?..jom kita ke blog diana..ok...

3 comments:

diana said...

ekekek...
kak pah buat saya terharu la..
hari tu ada baca komen kak pah pun saya siap tunjuk kat suami..
terima kasih..

afzalsukasuki said...

hehe semenjak2 dah jadi DJ hot ni..payah nak nmpak muka apatahlagi buku lali :P

p/s : bungkus la DJ Dave pasni :P

kpah k-poh said...

Diana : kpah cuba sedaya upaya utk mempromosi seberapa byk blog yg boleh...

afzal: bila payah nak nampak muka tu..maknanya kpah kerja lah....tak dpt nak blogwalking...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.