KLIK

APA BENDA PULAK DALAM SBOX BUSUK NIH..

SALAM SAYANG SEMUA: Apa ke bendanya pulak dah ada kat dalam sbox nih?? Kepada anda yang mencari shoutbox di blog akak k-poh ni.. harap  bersabar...Shoutbox ini akan didelete kan jugak.. Pening kepala betul dengan ragam shoutbox nih...

10 comments:

kiz said...

huhu.. jom kita reka shoutbox sendiri..

kpah k-poh said...

jenuhlah kiz.. syik ada jer masalah sbox...

Mia Liana said...

tu la kak pah... semalam naik jenuh mia shout2 tak kuar. baik pagi, tengahari, petang, malam... adeiiii

cuma arini tadi pagi baru kuar....

p/s: sedih ni, mia singgah sini tau semalam. mangsa keadaan..

Arya Putra said...

Shoutbox saya pun serupa juga..lambat gila loading..

Dari apa yang saya tengok, shoutbox tu cakap blog akak terlibat dengan : harmful/attack to other computer or hosting malicious activity..sekian..

Masz Sidek said...

Sekarang sy tengah pakai cbox... harap2 x da masalah....

diana said...

TU LA...YANG KAT BLOG SAYA PULAK BILA BUKA BLOG SHOUTBOX NYE KOSONG JE..AIH..MACAM2..

Mrs.Yie said...

saya dah kata busuk shoutbox tu ada problem gak tp sorang pun x nak caya kihkihkih guna cbox je la senang habis cite hehehe

abgteror said...

busuk mmg busuk kan?kan? hehehhehe

Dalila Hamid said...

x pernah jadi lagi camtu...

busuk said...

Salam,

saya admin busuk.org.. maaflah kalau shout busuk keluar benda2 yang mcm tu..

beberapa hari lepas, traffic yang datang ke shoutbox busuk sangat tinggi.. jadi kami suspek mungkin ada unwanted source traffic seperti spammer/bot dsb..

jadi, kami install satu sistem security baru yang dinamakan cloudflare.. yang bertujuan untuk filter unwanted traffic tu..

jika cloudflare detect ip user tersebut sebagai potential threat.. sistem cloudflare automatik akan keluarkan message tu utk verify sama ada user yang sedang melayari shoutbox busuk tu sebagai 'manusia' ataupon spammer/bot..

ini bukanlah bermakna apabila anda menerima message seperti itu, maka ip address anda didetect sebagai potential virus.. tapi kadang2 sistem ini juga boleh tersalah detect..

btw kami dah off kan security check tu..

maaflah kalau ianya menyusahkan..

sebarang pertanyaan/komen boleh email ke busuk.org@gmail.com

wasalam.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.