KLIK

Cadangan nama bayi Sop

SALAM SAYANG SEMUA : wahhhhh... akak k-poh tiba-tiba pulak teringin nak menjoinkan diri dalam PERADUAN 'cadangan nama bayi sop' ni...





Seperti biasalah... setiap peraduan, pasti ada syarat-syarat penyertaannya.

Syarat  penyertaan:

  • Buat entry bertajuk "Cadangan nama bayi Sop"
  • Namakan 1 nama Islam (perempuan) beserta maksudnya
  • Masukkan banner peraduan 
Nama yang akak k-poh pilih tak susah sangat nak menyebutnya.. al maklumlah.. orang lama...

Nama bagi bayi perempuan:
AMEERA (princess) ARFA (yg tinggi/mulia) = AMEERA ARFA

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 1 April, jadi ada banyak masa lagi kepada anda yang ingin mencuba nasib. Hadiah bagi peraduan ini bolehlah rujuk ke blog sop di SINI.

P/S : semuga dipermudahkan...diberi kesihatan yg baik dan harap maaf jika nama ini telah ada ataupun seakan-akan dgn cadangan dari peserta lain...

9 comments:

gnesop.com said...

terima kasih k-pah kerana sudi sertai cadangan nama bayi Sop :)
sibuk2 pun sempat join, tabik spring lah... :)

nama dan maksud yang baik..terima kasih
good luck yer kak pah

kpah k-poh said...

sama-sama sop...

kiz said...

huuhu..cantik nama tu

Belalang hijau Perisik said...

klu sop x moh, belalang amik nama tu utk baby yg coming soon nih... huhuhu

kpah k-poh said...

kalau sama pun tak pe belalang... heeee...

Mia Liana said...

wahhh sedapnya namaaaa...

kpah k-poh said...

boleh spare utk cucu kpah nanti haha...

Scarlett O'Hara said...

Nanti nak join jugalah kak pah.Biar lambat, asal join.

kpah k-poh said...

silakan silakan scarr

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.