KLIK

(STICKY POST) BAGUSLAH... NAK SURUH TUNJUK IP KONON... NAK... AMBIK NIH..!!!


 
IP FATIN SUHANA PALSU - id yg menjadi kontroversi bila fatin suhana yang betul telah menafikan bahawa beliau yang masuk ke chatbox gomofm.

IP SITI NUR AQILAH- id yang digunakan untuk masuk ke chatbox gomofm dan mengganggu chatters lelaki untuk menolongnya menukar password fesbuk dengan alasan beliau tidak tahu apa-apa mengenai fesbuk.
IP nnn- id dari chatters bernama nnn telah digunakan untuk menyamar.
IP NOKIA 3210-id yang digunakan untuk sekali lagi masuk ke chatbox gomofm. Beliau ini seperti sesumpah... boleh bertukar-tukar identiti dan watak..!!!
 
IP PUCUK PEGAGA- samalah ini pun... mengarut dalam cbox gomofm!!!
IP LIYANA-maaf agak kabur sikit... IPnya 175.141.233.200
KITA BOLEH AGAKLAH DIA CARI PORT BARU SUPAYA IP NYA TAK SAMA.TAPI JELAS...SUDAH TERANG LAGI BERSULUH.HARAP BUKTI INI AKAN MEMUDAHKAN PIHAK SKMM MEMBUAT SIASATAN.
P/S: sudah siap di print jika berlaku apa-apa kepada blog ini...

11 comments:

tunz said...

haaaaa...amek ko...!!!!!

Mia Liana said...

wahhhh kak pahhhhh... terbaeeekkkkkk

mimi said...

salam kak pah..
sekarang macam macam....... almaklumlah dunia tanpa sepadan..
semoga dapat menjadi teladan..... yang baik kita ambil yang buruk kita jauhkan

diana said...

lepas ni kompem dia tak kacau dah..
heheheh

torus turus said...

haaa tu dia.. bgs2.. hbs smua ip dah d bongkarkan.. huhu..

Mrs.Yie said...

semua dari johor..haha..mesti orang yg sama ni..kuikuikui

Scarlett O'Hara said...

Cisssss!!!!!Buat malu orang JB je!

kiz said...

ayoyoyo mcm2

yie76 said...

buat nayo x baik doso nim.

Justlye said...

superb detection mama, tapi kalo pakai wireless yang sama kan ip addressnya sama kan mama? ato budak liyanna ni memang betul2 menyamar? Sian budak ni....mama sabar je ya mama...

Yumida said...

rasakan! apsal si liyana tu cam tergedik2? x phm..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.