KLIK

INI BUKAN MAIN-MAIN... INI SERIUS..!!!

Kak Pah wat laporan SKMM krn org kacau dia


Nampaknya kakpah dah hangin pada budak yg kacau dia dan telah pon wat laporan. Nampaknya pasti ada yg kena tangkap nanti!!

  (COPY PASTE DARI BLOG GOSIPGOMO)

fatin suhana said...
mama, betul ke, mama dah buat report dekat polis...tak mungkinlah mama buat smpai situ sekali..mama kena sabar tau dengan dugaan ini? mama , jangan report awal2 ..kite tengok aja budak tu nak balas dendam mama sampai seumur hidup sampai sekarang , kite baru report kepada polis...jangan mmaa!!!!!!!!!!!!!!!

(RESPON DARI 'FATIN SUHANA' -di percayai salah satu nama yang liyana pernah menyamar)adalah dipercayai bukan fatin suhana yg sebenar yang respon tapi liyana tersebut telah menggunakan blog fatin suhana untuk menyamar.


DAN INI MEMANG BUKAN MAIN-MAIN: salinan laporan yang di buat kepada SKMM pada APRIL 1 2012 JAM 11:33



  RESPON DARI SKMM:
Selamat Sejahtera,
 Aduan anda bernombor 0003/04/12 telah kami terima dan sedang diproses.


 p/s : so?

8 comments:

Nabeel Fikree said...

ya betul. "fatin suhana" tersebut ialah "liyana" jugak. dia pun pernah menyamar sebagai "siti" dan sy pernah menjadi mangsa ugutan dia. nasib tak berpanjangan. tak sangka dia ugut mama pulak. memang kurang ajar budak tu. harus di beri pelajaran.

Mrs.Yie said...

erm..ini akan menjadi pengajaran buat semua supaya jangan bertindak sesuka hati..kalau dulu penjenayah siber boleh lepas macam tu saja tapi sekarang mana lu mahu lari?????

azwandengkil said...

Apa kes ni. Catatan terbaru saya  - Kelebihan Twitter

tunz said...

haha..padan muka dia!!!

eLLa n aLia said...

semoga siapa liyana yg sebenarnya dapat diketahui, susah gak kesan org ni.. lagipun gunakan chat box..

kpah k-poh said...

tunggulah tindakan selanjutnya...

torus turus said...

xsbar2 nak tahu kputusan kes ni.. fuhh.. nak knal bdak gila ni gak. tringin sangt nak tgk face dia.. wakaka.. klau msk news ni ok gak. haha. (gurau2 je)

Mia Liana said...

tindakan yang bijak.... :) jangan susah hati ya kak pah...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.