KLIK

SEMUGA ALLAH MENGAMPUNKAN DOSA LIYANA.

P/S: SKMM akan uruskan selebihnya.

12 comments:

tunz said...

mesti dia ni ada sakit mental la kan kpah..kalau manusia yg waras x mcm ni..apa2pon sama2 kita doakan dia kembali ke jalan yang benar...pd firasat saya, dia nih nak perhatian ramai....itu jer...dah x de sapa nk kwn dia....kesian dia kan..kawan2..x mcm kita yang sentiasa hormati kwn walaupun x pernah bersua..kerana kita tidak akan noleh hidup di dunia ini berseorangan..

delarocha said...

paa masalah liyana ni?

Mrs.Yie said...

inilah namanya PENYAKIT HATI..

kpah k-poh said...

lepas ni kita tunggu saja apa tindakan selanjutnya...

miradyana said...

ade jugak manusia mcm ni?takde keje ape..or tak ckup kasih syg..ksiannn...

Miss A said...

haha,tak fhm btul dgn liyana ni =.=

Cik Tie@Akak said...

kat mana nak tekan history tu??

kpah k-poh said...

akak.. history tu di kotak cbox yg kaler purple tu... yg atas...

torus turus said...

mintak2 la smua yg dia lakukan tu diluar kewarasannya..

Cikgu Bada said...

jiwa kacau budak ni

Scarlett O'Hara said...

Budak ni kurang kasih sayang kot Kak Pah?

kpah k-poh said...

mestilah kurang kasih sayang....

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.