KLIK

GOMOFM : MENJADI POPULAR DI GOMOFM?


GOMOFM MENGHARGAI BAKAT ANDA:

Salam: kepada sesiapa yang nak suaranya berkumandang di redio internet,GOMOFM,silalah merakam kan suara anda di talipon pintar atau di mana mana alat rakaman. Selepas itu send kan ke facebook kpah. (sila add dulu...kalau tak add tak leh send).Tak kiralah lagu apa.. unplug pun tak pe.. pantun ke..syair ke.. bercerita ke..madah pujangga ke.. asalkan ada suara.. ok.. selamat menjadi popular digomofm.. TIDAK ADA HAD UMUR : TIADA SEBARANG BAYARAN

ANTARA CONTOH: (hanya audio sahaja)
JIka anda tidak ada rakaman seperti ini, anda hanya perlu sebut nama anda dan dari mana dan di akhir rakaman anda sebut GOMOFM,GOMO SAMPAI BERBUIH.)
  RAKAMAN youtube (dengan izin) MEEYO SHAPIK : (berlakon sebagai Sulaiman dalam filem JUVANA THE MOVIE yg akan ditayangkan tidak lama lagi)  




RAKAMAN youtube (dengan izin) ISKANDAR DINO: (baru berusia 16 tahun.Kelebihan DINO ialah,lagu dan lirik adalah hasil sentuhan beliau sendiri)


    P/S: kami (dj MAMA kpah k-poh masih menunggu rakaman dari anda)

5 comments:

ZWAN SABRI said...

Suara x sedap.. HUHU

djkakpahGomofm said...

bukan nak yang sedap pun zwan... kalau tak nak nyanyi.. boleh sebut iklan gomofm.."GOMOFM.GOMO SAMPAI BERBUIH!"

akuzle ayu said...

Salam ukhwah, kak pah.. Saya share..

djkakpahGomofm said...

Waalaikumsalam,akuzie. Silalah share... Dan join sekali...

shah777 said...

heee...
nak tuju lagu sendiri untuk yan tersayang boleh...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.