KLIK

SILA JANGAN BIKIN AKU PANAS !


BIKIN PANAS..HELLO..HELLO..SILA JANGAN BIKIN AKU PANAS...HELLO..LO..LO..LOL..

p/s (nak tahu cerita, sila pm facebook..akak bagi link print screen) hahaaaa LOL... Rasa macam bodoh melayan budak tak cukup cerdik tu, tapi sebab kurang ajar sangat...jadi aku kasi ajar.. logik ke laki dia tulis status pastu aku komen ..kemudian aku kena hamun dgn bini dia... Kalau tak nak orang komen, jangan tulis status.. LOL...

6 comments:

diana said...

nak tau...kita pm sekarang.heheh

djkakpahGomofm said...

dah send dah link print screen...

Makwe Kintan said...

dh baca print skrin tu...haha lawakla akak...tu pun dia nk jelas ke...sory nyampuk...guling2 gelak...adoiii...=)

wath said...

Datang baca dari post kak diana. da amcam wartawan da kakdiana ni. hahaha. Rajin akak mengenakan dia balik. Sian pompuan tu, tak tenang dia sbb sakit ati tak tentu pasal. heheeheh

djkakpahGomofm said...

MAK WE KINTAN ; itu yg akak herankan tu..sampai skrg masih heran hahaaaa

djkakpahGomofm said...

WATH: Blogger Diana memang berani...Akak sendiri tak berani nak buat mcm tu...adoiii...hahaaa

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.