KLIK

KAU ATAU AKU YANG LUPA JANJI?




Wahhh !!! Tajuk tak semenggah. Semenjak dua menjak ni kpah ada hobi baru..Hobinya ialah..taa...daaa... Yg anda tengok kat pic ni lah.. Apa kita nak panggil yer..?
Seronok membuatnya,walaupun kene memerah otak sikit..nak cipta idea sendiri..tak mau ciplak idea orang. Latarbelakang hanya perlu guna google image jer..senang kan? ..
Elok jugak buat benda-benda macam ni..boleh jugak buat mengisi entry blog..tak de lah sempat bersawang.

~ kpah k-poh ~

4 comments:

nyanyisunyi said...

Salam kpah
lamanya tk singgah sini..ingat akak lagi tk hehe..akak yg suka nyanyi2 tu..
sejak dua menjak ni selalu nampak kt fesbuk org buat mcmni..nk tanya segan..hehe..ooo cari kat pakcik google ye..nanti lah nk try

Ann Ishak said...

kretif tu kak :)

djkakpahGomofm said...

Nyanyi-sunyi..hee...ingat..mana boleh lupa nama pelik ni.. Sebenarnya kpah guna aplikasi photo image dari Apple Store. Memang mudah nak buat. Satu lagi cara ialah dengan google search .. taip (how to make e-card). Di situ ada pilihan nak buat e-card ni,

Maiza Murad said...

lamanya x singgah sini..dah singgah ni nak mengkomen la hehe..lama gak kita x update blog.dah hampir bersawang gak tu huhu

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.