KLIK

Budak baik memang dengar kata

salam. hai kak..ingat saya lagi? ala, yang akak tegur sebab belog saya sangat semak sampai tak bulih orang nak follow.hihi..

saya ada tag akak dekat belog saya.

http://amyno-amyno.blogspot.com/2011/02/pengajaran-pertama.html

http://amyno-amyno.blogspot.com/2011/02/45-ke-60-hanya-satu-mlm.html
 


Bukanlah akak k-poh nak eksen ke apa ke...tak..tidak sama sekali..ehhh..org kata tidak tu..tidak ler..!!! tapi suka jugaklah sebab dapat bantu adik manis ni. Inilah antara entry yang akak k-poh cilok dari blog adik manis nuur an nor tadi...
 Sharifah nor berkata..
dik..bila tekan perkataan follow tu..keluar widjet.ramai blogger yg tak sabar dik...sekali tekan tak dpt follow..mmg depa tak follow dah.Akak tekan log masuk baru leh dpt follow.cuba adik buang dulu widjet dan lagu...tgk mcm mana..ada perubahan tak pada follower... 
 
dan hasilnya:
salam semua... 
semalam, satu malam aku jalan ziarah blog konco2 lama dalam 45 orang. sambil jalan aku minum  air,singgah sana, singgah sini. pagi ni buka lappy aku dah kumpul 15 konco baru untuk join blog ni. 45 yang lama tambah 15 yang baru equal 60!!!yahu...hihi..semangat sangat...



Jadi apa lagi yang ditunggu...
jom jenguk2 blog adik nuur an nor dan tambah-tambahkan follower dia. OK..


NUUR AN NOR

11 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam k-poh,blog saya ok tak?kengkawan ada kata blog saya nie dah berat...jadi lembab, cam ner nak ringan kan ia..

Adinda Amy Sensei said...

as salam kak sharifah...

nak bgtau..emel blog lama saya tu x bole bukak..kene hacked maybe...dahtu terpaksala saya wat yang baru..
ni blog barunya..

http://kilauancintasangratu2011.blogspot.com

kalo akak free...singgahla nanti yeeekkk...dah kembali ke zerooo semula..nasib badan....

Scarlett O'Hara said...

Dah jenguk adik kita tu.Verification untuk komen pun kalau boleh buang.ye tak kak Nor?

p.s: Blog adik Scarlett camana kak?Apa nak dibuang?

misza said...

salam...
kena selalu timbang blog ni. biar maintain. mai la sggh, blog saya ringan. hehehe...

qasehraihan said...

bagus kalau kita tlg bgtau..
ada satu blog saya pernag jumpa iklan duk kat tengah2 entry..hahaha..terus saya klik 'x'

nuur an nor said...

terima kaseh kak k-poh sebab sudi datang lagi ker blog sy. dan siap promosi lagi.malunya...merah muka saya yang tak seberapa putih ni.hihi..

banyak lagi yang saya perlu belajar. dan rasa nak join jer group ahli mesyuarat tingkap akak k-poh..hihi

Mazlin Nordin said...

Salam Maulidur Rasul buat K'poh. Macamana dengan saya punya blog, ok ke atau perlu diperbaiki...saya pun ibarat "buah cempedak diluar pagar"...

E.d.Y said...

salam kak..try check balik link kat profile akak untuk follower...bila click gambar akak kat my follower, xde link untuk ke blog ni...nasib la akak ada tinggal jejak kat comment...

kiz said...

blog eden cam mano kak...

( siapa yg tahu gundah di hati ..siapa? )

NUUR AN NOR said...

akak..nanti buat tutorial mcm mana nak ambil gambil yg de dekat laptop pastu gambar tu nak letak kat belog. org panggil apa ek..screenshoot ker apa tah. yang akak ambil dr header sy yg comot tu.hihi

Cekodok said...

saya budak baik jugak.. sila buat entry pasal saya jugak.. haha (ugutan)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.