KLIK

cuba teka...

Ini..konon-kononnya resit lah ni..yaaa...



Tadi akak k-poh pi makan malam kat Restoran Specialist Tom Yam dan seafood. Nama glamur dan makanannya pun sedap.akak k-poh tabik spring dan bersyukur sangat sebab hari ni restoran ni di buka..( sebulan di tutup sbb masalah permit pekerja)..

Masuk saja..memang lah orang ramai..kalau kucing ke ayam ke yang ramai..memang haru birulah..kan..

Ok..duduk kat meja (knp org kata duduk kat meja??? bukan ke kita duduk atas kerusi??)..start nak order. Dah dapat makan..( heran yaaa..kenapa pulak akak k-poh tak snap pic makanan tu??)

ohhh..ada laaa sebabnya..
akak k-poh nak anda teka apa yang akak k-poh order tu..nickname dah ada kat kertas di atas..
Ini bukan GA..tapi gatal2 jer nak suruh teka..heeee..


ok..akak k-poh bagi satu lah..yg huruf N-1+2 tu..ialah nasi utk 3 org.(pinggan)

Boleh??

p/s: jika betul satu pun..akak k-poh akan "iklan" blog anda kat entry akak k-poh...nak tak?? jadi..silalah teka..akak k-poh nak entry ke kamar dulu...zzzzzzzzzz

12 comments:

kiz said...

huhuhu..

udang tepung
tomyam campur
kailan ikan masin
daging masak merah
telur dadar

siap....hehehe

Pendekar Berkuda said...

kak pah.. hebat la resit tu.. haha..

resit zaman dulu kala yang masih kekal tak lapuk ditelan zaman...

heheheh...

Piasara said...

kak pah,saya try test tengok nooo..

1~udang tepong
2~tomyam campur
3~kailan ikan masin
4~DM?????
5~telur dadar
6~nasi(oh..dh cakap..)

mrs.sabri said...

apa ni kak pah?adoi..susah ni..erm apa ni ye..ni nak kena panggil orang yg betul2 tinggi ilmunya dalam matematik bahagian pemakanan..hehe

Cekodok said...

udang celup tepung....
tom yam campur..
kailan ikan masin..
daging masak merah...
telur dadar kot.. hehhee

nasik... muahaha...

qasehraihan said...

smlm dah dtg baca smpai tertido cua teka..hhahahaha

1.udang tepung
2.tomyam campur
3.kailan ikan masin
4.daging masak merah
5.telur dadar
6.nasi

tapi macam xlogik pulak smua tu xbeli for each person..hehe

::nuRuLaDHar:: said...

err...nak beli vokal A bole? HAHA :P

Belalang Hijau said...

ala, semua org dah teka apa yang belalang nak tulis...tp nak tulis jugak

udang tepung
tom yam campur
kailan ikan masing
daging merah
telur dadar
nasi

papabear said...

Tekaan saya:

1. Universiti Teknologi Petronas (kat Tronoh Perak) - makanan special ni..

2. Teh Tanpa Cawan - sebab guna gelas kot...

3. Kerabu Lembu + Ikan Masin Sedap... mesti sedap..

4. Daging Masak - tak kan la nak makan yg mentah, bukan kucing...

5. Telur Dalam Dapur - bukan dalam seluar ke apa ke...

6. Nasi 3 - sebab kak pah dah kasi tau...

Betul ke?

Mia Liana said...

uikkk...mia tak reti lah main teka2 ni... confius2...

Qaseeh Tolia said...

Kak, saya stuju dgn kidz..mmg saya pun teka cmatu..Betul x??

Adinda Amy Sensei said...

bestnyeee leh makan tomyammmmm kak...nak semangkukkkk...hehe

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.